Ce familie frumoasă are Mourinho!

Ultima actualizare:

Jose Mourinho şi-a început munca la trupa “diavolilor”, dar a dezvăluit şi o altă latură a sa. “Specialul” a postat fotografii din concediul de vis pe care l-a avut alături cei dragi.

“Mou” (53 de ani) a decis să se distreze în Insulele Maldive, alături de el fiind cea care-n 1989 i-a devenit soţie, Matilde Faria (50 de ani), ei cunoscându-se încă de pe vremea în care erau adolescenţi. I-au însoţit şi copiii lor, fata de 18 ani, Matilde, şi băiatul Jose Mario (16 ani). Fiul activează şi el în lumea fotbalului, semnând recent un contract pe doi ani cu Fulham, club din liga a doua engleză. Puştiul a mai jucat şi la tineret la formaţii ca Chelsea sau Real Madrid, grupări antrenate în trecut de părintele său. 

Şi în concediu  a pus tactica  la punct
Şi în concediu a pus tactica la punct

De altfel, în perioada de relaxare, Mourinho a arătat că este un familist convins. A jucat polo pe apă, a făcut baie în Oceanul Indian şi a stat la soare împreună cu cei dragi. Totuşi, antrenorul nu a putut lăsa mereu munca deoparte şi a discutat la telefon cu cei din staff-ul său detaliile începutului de sezon la Manchester United, reuşind deja câteva mutări de răsunet, în frunte cu Ibrahimovici. “Mereu muncesc”, a fost explicaţia lui Mourinho. Mourinho şi Wenger sunt duşmani vechi, iar portughezul nu a ratat ocazia de a râde de omul care o antrenează pe Arsenal. 

E şi un  amator  de polo
E şi un amator de polo

“Sunt unii care nu au luat titluri de zece ani. Unii nu au făcut-o niciodată. Eu am câştigat ultima dată anul trecut şi dacă eu am ceva de demonstrat, imaginaţi-vă ce trebuie să facă ceilalţi. Nu aş putea să lucrez niciodată fără succes”, a spus “Mou”, referindu-se la faptul că rivalul a câştigat titlul în Anglia în 2004. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net