Ce face Steaua în Liga Campionilor? Azi e primul test!

Ultima actualizare:

    Steaua în Liga Campionilor: Alex Chipciu e una dintre principalele arme ale roş-albaştrilor
Steaua în Liga Campionilor: Alex Chipciu e una dintre principalele arme ale roş-albaştrilor

Cu un nou antrenor pe bancă şi cu multe schimbări în lot, roş-albaştrii debutează marţi seară în cea mai importantă competiţie continentală. Steaua în Liga Campionilor: campioana României dă primul examen de la ora 21.30, în Slovacia, contra echipei Trencin.

La tragerea la sorţi a turului doi preliminar, Steaua s-a plans de ghinion, slovacii de la Trencin fiind cel mai dificil adversar posibil. Astăzi, la Zilina, locul de disputare al partidei tur, steliştii s-au declarat optimişti. Steaua în Liga Campionilor: Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al roş-albaştrilor, a încercat să le ridice moralul jucătorilor antrenaţi de Mirel Rădoi.

Steaua în Liga Campionilor: “Nu ne e frică!”.

Steaua a debutat şchiopătând în noul sezon, 0-1 în Supercupă cu Târgu Mureş şi 0-0 în campionat cu Petrolul, motiv pentru care multă lume consider „dubla” cu Trencin una extrem de complicată. “Nu ne e frică. Cum să ne fie frică de o echipă ca Trencin? Noi suntem obişnuiţi să jucăm cu Ajax, cu Chelsea. Nu are de ce să ne fie frică. Calificarea nu se poate obţine decât după o dublă manşă, indiferent de ce rezultat obţinem aici”, a insistat Duckadam cu câteva ore înainte de meci.

Steaua în Liga Campionilor: joacă francezul Tade?

În primele două partide oficiale ale stagiunii, Steaua n-a marcat nici un gol, iar acest lucru l-a determinat pe Gigi Becali să urgenteze transferul atacantului francez Gregory Tade de la CFR Cluj, golgheterul ultimei ediţii a Ligii I. Tade a fost transferat la timp pentru a fi introdus pe ultima sută de metri pe lista UEFA, astfel că francezul e deja la dispoziţia lui Mirel Rădoi. Steaua în Liga Campionilor: rămâne de văzut dacă Tade va fi titular în această seară în Slovacia, ţinând cont de faptul că n-a avut mult timp pentru a se acomoda cu noii săi colegi. În afara lui Gregory Tade, Mirel Rădoi nu are prea multe soluţii ofensive. Astfel, pe postul de atacant de careu ar mai putea juca Gabi Iancu sau puştiul Alexandru Tudorie.

Steaua în Liga Campionilor: roş-albaştrii riscă să iasă din Europa

Miza disputei cu slovacii de la Trencin din turul doi preliminar al Ligii Campionilor este enormă, echipa eliminată urmând să fie scoasă definitive din acest sezon al competiţiilor continentale. Nu acelaşi lucru se întâmplă în turul trei, când pierzătoarele sunt direcţionate spre play-off-ul Ligii Europa. La fel, formaţiile care pierd în play-off-ul Ligii se califică în grupele Ligii Europa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net