Ce fac diferit pariorii care câștigă la pariuri față de cei care pierd?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dacă ar fi să rugăm mai mulți pasionați de jocuri de noroc să ne contureze profilul pariorului profesionist, cei mai mulți dintre aceștia ar avea o părerea mult prea bună despre cei în cauză decât este cazul în realitate. De fapt, diferența între pariorii care câștigă în mod regulat și cei care pierd constă în mare parte în muncă și disciplină, neavând la bază informații din interior sau un dar de la univers.

Marea problemă a celor care pierd constant este că visează la îmbogățirea rapidă și transformă pariurile sportive într-un joc de loterie. Pariorii iscusiți câștigă des, însă realizează un profit mic în repetate rânduri, iar rezultatele clare încep să se vadă abia după o perioadă mai lungă de timp. Câștigurile de proporții se pot obține numai prin noroc sau mizând sume foarte mari.

Am extras regulile de bază pe care le respectă toți pariorii care realizează profit în mod constant la pariuri sportive și ți le vom expune sub formă de sfaturi în cele ce urmează. Iată cum poți începe de azi să pășești pe drumul spre succes:

Uită de biletele kilometrice

Nu putem împăca și capra și varza. Fie îți stabilești obiective realiste și te mulțumești cu câștiguri procentuale din rulajul efectuat, fie continui să joci la loto și să plasezi zeci de selecții pe bilet. Odată ce te-ai hotărât să iei lucrurile pas cu pas, va trebui să joci cel mult 4-5 meciuri pe bilet și să nu ai o cotă totală mai mare de 5.50 pe biletele tale. Asta daca vrei să nu rămâi doar un cotizant al caselor de pariuri.

Dacă ai puterea să renunți de tot la vechile obiceiuri, joacă 2-3 meciuri pe bilet sau chiar pariuri individuale, așa cum fac majoritatea pariorilor de top din lume. Ca inspirație, poți urmări proiectul Cotă 2 de pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară.

Urmărește rezultatele meciurilor tale preferate, vezi care sunt cele mai în formă echipe ale zilei, cele mai interesante sugestii de pariuri bazate pe algoritmi matematici și participă în cadrul concursului de predicții organizate de această platformă de scoruri live!

Aplică o strategie de money management

simeon stalpnicul png

Profesioniștii nu au în mod neapărat un procent de pariuri câștigate mai mare decât cel al pierzătorilor, dacă este să luăm pronosticurile în mod individual, tocmai pentru că de cele mai multe ori, diferența între câștig și pierdere este dată chiar de strategia de money management aleasă.

Dacă tu joci pur și simplu haotic sau extrem de riscant, mai mult ca sigur vei pierde chiar realizezi un procent de pariuri câștigătoare ieșit din comun. Cei mai mulți dintre pariorii care trăiesc din această activitate pariază o sumă fixă din banca inițială pe fiecare bilet: de regulă este vorba de un procent cuprins între 2% și 5%. Miza se ajustează în momentul în care se efectuează o depunere, o retragere sau atunci când se încheie sezonul sau se atinge un anumit prag stabilit în prealabil.

Pariază online la mai multe agenții

Cotele caselor de pariuri pentru același eveniment diferă de la caz la caz. Absolut toți pariorii iscusiți caută să speculeze cele mai mari cote de pe piață și nu este de mirare că peste 90% dintre profesioniști pariază online. Secretul constă însă în deschiderea mai multor conturi la diverse agenții, pentru a avea de fiecare dată acces la cele mai valoroase cote atunci când pariezi.

Adunând acei 2-3% câștigați la fiecare pariu câștigător, vei vedea că profiturile tale se pot dubla sau chiar tripla fără să schimbi absolut nimic altceva.

Află unde și cum poți vedea meciurile din Liga 1 online live pe site-urile unor case de pariuri online licențiate în România!

Regula celor 30 de minute

simeon stalpnicul png

85% dintre pariorii din România își petrec sub jumătate de oră pentru a analiza un pont înainte de a-l juca, cifră care reiese dintr-un sondaj realizat de PariuriX.com în anul 2016 pe un eșantion de peste 4.600 de respondenți. Numai 8% dintre cei care au completat chestionarul au spus că își petrec mai mult de 30 de minute pentru analizarea unui pont, iar 7% au mărturisit că își acordă peste 1 oră pentru o astfel de procedură.

Una peste alta, cei mai mulți dintre acei 85% sunt probabil pierzători, așa că în acest caz, concluziile le poți trage singur. Ai grijă în ce categorie ce încadrezi de acum înainte!

Pariază responsabil

Comunitatea pariorilor din România, PariuriX, împreună cu operatorii de pariuri online de top le recomandă tuturor jucătorilor de la noi din țară să nu investească mai mult de 10% din veniturile lor lunare la pariuri.

Dacă vei respecta acest îndemn te vei feri automat de foarte mult stres și vei putea avea o gândire mult mai limpede atunci când vrei să iei decizii. Pentru a putea câștiga la pariuri pe termen lung este foarte important să nu fii implicat emoțional în această activitate. Din contră, trebuie să tratezi fenomenul ca pe o afacere și să muncești cât mai mult pentru a obține rezultate.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net