«Canibalul» muşcă şi la picioare

Ultima actualizare:

    Luis Suarez  pa câştigat duelurile  cu Filipe Luis prin  orice mijloaceFoto: Getty Images
Luis Suarez pa câştigat duelurile cu Filipe Luis prin orice mijloaceFoto: Getty Images

„Canibalul” Suarez nu e periculos doar cu dinţii. Miercuri seară, atacantul Barcei şi-a lovit atât de tare un adversar încât i-a produs acestuia o mică „gaură” în laba piciorului.

A trecut ceva vreme de când Luis Suarez n-a mai muşcat din rivali, ultima sa „victimă” fiind italianul Chiellini la Cupa Mondială din 2014. Chiar dacă reuşeşte să se abţină de la gesturi golăneşti, golgheterul uruguayan îşi păstrează însă agresivitatea dusă la extrem.

S-a văzut acest lucru în derby-ul Barcelona - Atletico (1-1) disputat pe „Camp Nou”. Pe final de meci, Luis Suarez a încercat să-i sufle mingea brazilianului Filipe Luis, dar contactul a fost unul violent, fundaşul lui Atletico căzând secerat pe gazon. Suarez s-a ales cu un simplu cartonaş galben, iar Filipe Luis cu o rană serioasă.

La câteva ore după meci, brazilianul a postat pe o reţea socială o poză cu piciorul afectat, alături de un mesaj ironic: „Norocul meu că nu m-a atins”. Replica lui Luis Suarez a fost la fel de acidă. „Fotbalul e un joc pentru bărbaţi şi ceea ce se întâmplă pe teren rămâne pe teren. Nu poţi face circ de fiecare dată. Ăsta e fotbalul, e pentru bărbaţi”, a afirmat uruguayanul.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net