Campionii Dani Coman și Șumudică se ceartă de foame

Ultima actualizare:

    Antrenorul Şumudică a intrat în conflict cu preşedintele ComanFoto: Mediafax
Antrenorul Şumudică a intrat în conflict cu preşedintele ComanFoto: Mediafax

Pe cât de magic a fost pentru giurgiuveni sezonul trecut, pe atât de neagră se anunţă actuala stagiune. Cu 12 puncte acumulate în 12 meciuri, campioana e acum la bătaie pentru locul de baraj care s-o ţină în Liga 1, iar lucrurile par iremediabile la club.

Atmosfera de familie a fost principalul avantaj al Astrei, în lipsa stabilităţii financiare mult dorite. Din păcate, şi acest ultim atu a dispărut, întârzierile salariale de multe luni, cu efect direct şi în rezultatele echipei, stricând în cele din urmă buna înţelegere. Deşi singurul vinovat e patronul Ioan Niculae, care pare că a abandonat clubul şi e interest doar să stingă treptat afacerea, antrenorul Marius Şumudică şi preşedintele Dani Coman se contrează prin intermediul presei, deşi ar trebui să fie în aceeaşi barcă.

“Nu au cum să îmi rezilieze contractul, pentru că eu îmi fac treaba. Vin la antrenamente, pregătesc echipa, nu beau, nu aduc femei în cantonament. Astra e un club serios, se doreşte performanţă aici. Totul e lapte şi miere, probabil că eu nu mai sunt în stare să motivez echipa. Atâta pot, deşi la club nu e nici o problemă”, au fost ironiile tehnicianului, la care fostul portar s-a văzut nevoit să răspundă.

“Alte echipe care sunt în faţa noastră în clasament au probleme mult mai grave decât noi. Cu toţii facem greşeli pe care trebuie să ni le asumăm fără să găsim pretexte. Uneori ajungi să ai nevoie de o schimbare, dar nu mă refer la Şumudică. El e prietenul meu şi îl consider cel mai bun din România”, a spus Coman. Se pare că Şumudică e pe făraş şi i se caută deja un înlocuitor, primul nume pe listă fiind Daniel Isăilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net