Campioana, ultima care mai produce din derby

Ultima actualizare:
Meciul de pe  Arena Naţională  va fi cu casa închisă
Meciul de pe Arena Naţională va fi cu casa închisă

Roş-albaştrii vor încasa jumătate de milion de euro de pe urma biletelor vândute la meciul din această seară cu Dinamo, dar în scurt timp normele se vor schimba.

Consiliul General al Primăriei plănuieşte o majorare substanţială pentru formaţiile ce dorescă să dispute partidele pe cel mai mare stadion din ţară.  „Se reactualizează tarifele şi se va propune şi o strategie de marketing, astfel încât din costurile de închiriere să se obţină şi venit suplimentar la bugetul local, nu doar să se acopere taxele de întreţinere”, au explicat edilii, conform Digi 24. În prezent, o formaţie ce vrea să găzduiască un joc pe Arena Naţională achită 15.000 de euro pentru inelul unu şi cu zece mii mai mult pentru acordarea tuturor locurilor din tribune. Spre exemplu, la derby-ul de diseară, care se va juca cu casa închisă, conturile Stelei vor creşte cu 500.000 de euro, sumă provenită din vânzarea tichetelor, adică se va face un profit de circa 475.000 de euro.


    Meciul de pe  Arena Naţională  va fi cu casa închisă
Meciul de pe Arena Naţională va fi cu casa închisă

Această reţetă financiară va fi istorie şi măsura se va aplica inclusiv echipei naţionale, acolo unde câştigurile FRF sunt mai mari, în jur de un milion de euro de pe urma unui joc al „tricolorilor” cu tribunele pline. Acum, cei din Primărie vor să se pună de acord asupra măsurii exacte, existând varianta măririi preţurilor biletelor sau încasarea unei cote parte. Dacă se va stabili ca la bugetul local să se verse zece la sută din banii obţinuţi de pe urma tichetelor, s-ar putea ca în conturi să intre sume de trei ori mai mari ca până acum. Există însă şi un risc fiindcă nu toate meciurile se vor juca la campacitate maximă ocupată.  Se ia în calcul inclusiv cooptarea unei firme ca administrator al Arenei Naţionale, compania urmând să plătească o sumă fixă Primăriei şi apoi să facă profit în funcţie de numărul locurilor vândute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net