Campioana FCSB, amenințată cu retrogradarea

Ultima actualizare:

    Adi Popa speră  să se rezolve  situaţia cu cei  de la MApN
Adi Popa speră să se rezolve situaţia cu cei de la MApN

Juriştii Clubului Sportiv Steaua doresc ca oamenii de la FIFA şi UEFA să intervină în disputa cu secția de fotbal administrată de Gigi Becali, ei acuzând că preşedintele FRF, Burleanu, protejează formaţia campioană.

Proprietarii adevăratului club roş-albastru susţin că oficialii FCSB, aşa cum este cunoscută de suporteri, şi-au asociat imaginea cu Steaua pentru a profita de renumele echipei, dar nu au acest drept. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat o sentinţă definitivă prin care marca Steaua aparţine Armatei şi nu trupei lui Gigi Becali. Hotărârea e de la finalul lui 2014 şi nici acum nu e respectată. În vara trecută, reprezentanţii Clubului Sportiv s-au plâns celor de la Federația Română de Fotbal din această cauză, dar Burleanu i-a ignorat.

“Domnul Burleanu a ezitat să răspundă în termenul legal la adresa respectivă. Au trecut şapte luni fără răspuns şi fără nici o măsură. Nu ne-a comunicat modalitatea prin care SC FC SB SA a participat la extragerea UEFA pentru preliminariile Ligii Campionilor cu numele Steaua Bucureşti şi folosind marca CSA Steaua Bucureşti înregistrată la OSIM cu numărul 130904”, a tunat juristul Armatei, Florin Talpan, conform Prosport.

Dar cei de la MApN sunt hotărâţi să meargă până la capăt: cer intervenţia forurilor FIFA şi UEFA  şi se poate ajunge până la retrogradarea echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf. “Cum i s-a permis unei nou înfiinţate să joace în prima ligă?! E ilegal, se specifică şi-n regulamentele Federaţiei. Nu putea fi afiliată, startul se lua din eşaloanele inferioare. Domnul Burleanu trebuie de urgenţă să retrogradeze echipa lui Gigi Becali”, a mai spus acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net