Călinţaru a fost "bătut" de la 11 metri

Ultima actualizare:

    George Călinţaru  şi momentul în care  s-a făcut de râs de  la punctul cu var FOTOGRAFII: Sportpictures.eu
George Călinţaru şi momentul în care s-a făcut de râs de la punctul cu var FOTOGRAFII: Sportpictures.eu

Călinţaru a vrut să se facă mare cu o execuţie pretenţioasă de la 11 m, dar n-a reuşit decât să se facă de râs şi să provoace un scandal monstru în vestiarul nou-promovatei la finalul meciului cu FCSB, 1-2.

Într-un meci abordat de FCSB cu garnitura de rezervă, Juventus s-a trezit cu şansa de a scoate un egal la ultima fază a meciului, cu un penalty corect acordat. În loc să tragă cu sete la poarta lui Niţă, Călinţaru a ales varianta complicată a unei „scăriţe” la care apelează cu precădere marii jucători. Inspirat, Niţă a ales să rămână pe picioare, astfel că a cules relaxat mingea săltată. Imediat s-a auzit şi fluierul de final, fiind lesne de înţeles ce frustrare i-a cuprins pe unii dintre fotbaliştii de la Juventus. De-aici şi până la bătaie şi înjurături n-a fost decât un pas. Colegii lui n-au mai aşteptat să intre la vestiare şi l-au luat în colimator pe cel care şi-a bătut joc de o întreagă echipă. „Alergi după egalare în 10 oameni şi baţi un 11 metri cu aşa o seninătate... Nu poţi să baţi aşa! Plus că a mai avut o ocazie în ultimele minute. Am avut o discuţie bărbătească cu el, i-am zis în faţă ce am avut să-i zic. Trebuia să mă descarc”, a declarat Bărbulescu, liderul coaliţiei anti-Călinţaru. 

simeon stalpnicul png

Inclusiv antrenorul lui Juventus şi-a pus la zid elevul. „Cum să dai scăriţă? Dăm scăriţe cu Steaua? Suntem idioţi”, a fost primul mesaj transmis de Daniel Opriţa la vestiare. De altfel, haosul creat de Călinţaru şi tensiunea ultimelor meciuri l-au determinat pe tehnicianul de 36 de ani să-şi dea demisia. „Sunt împăcat, dar m-au trădat fraţii şi prietenii. Sunt tânăr, o iau de la capăt”, a spus Opriţa.

Bătaie pe ultimele bilete cu Sporting

simeon stalpnicul png

Duminică (20 august) au fost puse în vânzare la Arena Naţională ultimele 11.000 de bilete la marele meci FCSB - Sporting, programat miercuri de la ora 21.45. Aşa cum era de aşteptat, s-au format cozi uriaşe, fanii roş-albaştrilor declarându-se nemulţumiţi de organizare. Casele de la Arena Naţională vor fi deschise şi astăzi, în intervalul 11.00 - 19.00, fiind de aşteptat ca tichetele să fie epuizate în totalitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net