"Călăul" Mureşan a devenit victimă

Ultima actualizare:

    Gabi Mureşan
Gabi Mureşan

ASA Târgu Mureş este singura echipă din Liga I care pare decisă să-i facă viaţa grea Stelei în drumul spre titlu.

Ardelenii au câştigat cu 2-1 la Botoşani şi s-au apropiat la patru puncte de lider, dar pentru asta a trebuit să curgă sânge. Gabi Mureşan a fost pus la zid după ce i-a rupt accidental nasul lui Rusescu şi dacă eram în China, la ce revolte s-au stârnit după incident, mijlocaşul de 33 de ani avea şanse să fie şi împuşcat. Fotbalistul lui ASA a fost numit “brută”, “animal” şi în multe alte feluri, doar pentru că şi-a lovit un adversar la un deul aerian.

Nimeni n-a mai spus însă nimic după ce vineri seara, la Botoşani, “bruta” de Mureşan a devenit victimă. Intrările dure ale moldovenilor l-au scos pe acesta din circuit după doar 45 de minute, Liviu Ciubotariu fiind obligat să-l schimbe la pauză cu spaniolul Gonzalez. Explicaţia a venit la finalul partidei şi a fost obţinută prin intermediul lui Edy Stăncioiu, portarul târg-mureşenilor. Acesta a postat pe Facebook o fotografie cu piciorul lui Mureşan, făcută la finalul primei reprize, în vestiar. Imaginea vorbeşte de la sine şi arată un picior drept cu o gaură în el, ceva de genul stigmatelor biblice.

Victoria de la Botoşani a fost plătită scump de căpitanul mureşenilor,  care a încheiat meciul  cu o gaură în picior
Victoria de la Botoşani a fost plătită scump de căpitanul mureşenilor, care a încheiat meciul cu o gaură în picior

Textul lui Stăncioiu este şi el elocvent: “Sacrificiul pentru cele 3 puncte. Gaură în picior… şi n-am fost la vănâtoare”.  Mijlocaşul a jucat din  primele minute ale partide cu fractură, fără să ştie. Imediat după ce a fost schimbat, la pauză, acesta a fost dus la spitalul de urgenţă, iar medicii i-au pus un diagnostic dur: fractură de metatarsian 3 nedeplasată. Mureşan va lipsi 4 săptămâni. Toate suferinţele au meritat însă. Foştii rapidişti, Ianis Zicu şi Marius Constantin, au adus prin golurile lor o nouă vicotire pentru ASA, care se apropie la doar patru puncte de Steaua şi speră la o minune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
steagul Greciei jpg
image
image
image
image
image
image
faza joc brasov jpg
Boloni Facebook jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Nicolae Stanciu (Sportpictures) jpg
banner sabrina voinea png
nationala romaniei antrenament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net