«Câinii», leşinaţi pe final

Ultima actualizare:

    Fotbaliștii de la Dinamo nu rezistă fizic pe finalurile de meci
Fotbaliștii de la Dinamo nu rezistă fizic pe finalurile de meci

Dinamoviştii au fost învinşi de Poli Iaşi, adversarii marcând în prelungiri, 90+4. E a patra oară când bucureştenii clachează spre sfârşitul jocului, iar antrenorul Cosmin Contra a avertizat că-n acest ritm, echipa se va zbate în play-out.

S-au scurs şase etape din acest sezon al Ligii I, dar Dinamo, formaţie al cărei obiectiv e cucerirea titlului, are o prestaţie tot mai slabă. În trei dispute din campionat, „câinii” au scos mingea din poartă, deşi nu mai era mult până la scurgerea timpului de joc. În debutul ediţiei, Botoşani s-a impus cu 1-0, Golofca punctând în minutul 70. A urmat un succes cu Gaz Metan, 3-1, dar ardelenii au marcat golul de onoare în prelungiri, 90+4, Popovici fiind autorul. Acum, Poli Iaşi s-a impus cu 2-1, Jo înscriind tot în 90+4. Iar, greşelile au fost repetate şi-n Liga Europa, Athletic Bilbao câştigând în returul din Spania cu 3-0, Aduriz închizând tabela în minutul 86. Cosmin Contra a recunoscut că există o problemă şi speră ca până luni, la partida cu Sepsi, să o şi rezolve.

“E criză, sunt trei înfrângeri în şase etape. Sunt principalul responsabil şi voi face o analiză, să vedem unde se greşeşte”, a spus el. Apoi, nu şi-a menajat nici jucătorii: „Nu credeam că o să ajungem chiar aşa, să nu avem un pic de minte. Am arătat foarte prost în ultimele 30 de minute, nu e posibil să faci asemenea greşeli. E inadmisibil să ai asemenea erori, deşi vrei să te baţi la titlu. Oricine poate să ne învingă dacă jucăm aşa. Sunt inexplicabile multe lucruri...în minutul 93, am ajuns să fim cu toţii în careul advers şi nu am fost atenţi deloc la contraatacul lor”. „Guriţă” va purta discuţii individuale cu elevii săi şi-n aceste zile va intensifica antrenamentele, dorind să-l readucă şi pe Albin la capacitate fizică maximă. Acum, sud -americanul poate evolua în jur de o oră. „Trebuie să găsim soluţii, altfel nu prindem nici play-off-ul”, a încheiat dinamovistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net