,,Câini” fără busolă. Dinamo, surclasată la Sibiu

Ultima actualizare:

    Dinamoviștii, la pământ în meciul cu Hermannstadt
Dinamoviștii, la pământ în meciul cu Hermannstadt

Dinamo a făcut unul din cele mai slabe meciuri sub conducerea lui Dusan Uhrin, 2-4 cu Hermannstadt, la Sibiu.

După o prestație lamentabilă, în special pe faza de apărare, dinamoviștii au suferit o corecție dură din partea unei candidate la retrogradare. Degringolada din tabăra „câinilor” amenință să lase echipa lui Dusan Uhrin în afara locurilor de play-off.

Ușurința cu care Dinamo a primit cele patru goluri de la Hermannstadt e una alarmantă în vederea celor șase etape rămase din sezonul regular, în care trupa din „Ștefan cel Mare” va forța accesul în Top 6. Lipsiți de o busolă călăuzitoare, fundașii dinamoviști s-au predat la toate capitolele, fapt remarcat inclusiv de antrenorul Uhrin. „Am jucat rău în apărare, de aia am pierdut. Am lăsat adversarii liberi în careu, am făcut multe greșeli unu la unu și nu am avut atitudine, nu știu de ce”, a declarat tehnicianul ceh, aflat probabil la cel mai prost meci de când a venit la Dinamo. „N-avem nici o scuză, am pierdut fiecare duel la jumătatea terenului și am luat goluri ușoare. Nu doar apărarea a fost KO, toată echipa a fost KO”, a subliniat și Deian Sorescu, cel care a marcat golul de 1-1 al alb-roșilor într-un moment în care rezultatul final era încă în cumpănă.

Înfrângerea usturătoare (2-4) de la Sibiu o lasă pe Dinamo sub „linia roșie” a locului șase, ultima poziție care permite calificarea în play-off. Până la final, dacă se vor respecta calculele hârtiei, se anunță o luptă în trei pentru acest loc salvator între Gaz Metan, Dinamo și FC Botoșani. Pentru a nu rata play-off-ul al treilea an la rând, „câinii” nu mai au voie să facă pași greșiți contra echipelor mici și, în același timp, trebuie să iasă cu bine din „finalele” de la Botoșani și de la Mediaș, meciul cu Gaz Metan fiind programat chiar în ultima rundă. „Mergem înainte și încercăm să ne revenim. Sperăm să le dăm tuturor peste nas și să jucăm în play-off”, a concluzionat mijlocașul Sorescu.

Eugen Neagoe, antrenorul lui Hermannstadt, le-a dovedit dinamoviștilor că au renunațat prea ușor la el în această vară, în urma infarctului suferit în debutul campionatului, la meciul cu Craiova. „Nu sunt pe deplin mulțumit, pentru că am primit prea ușor cele două goluri. Știam că Dinamo e periculoasă pe contraatac și la fazele fixe. Fotbalul ne-a răsplătit în această seară, dar îmi pare rău că nu avem mai multe puncte”, a declarat Neagoe despre confruntarea cu fosta sa echipă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net