Bulgarii lui Moţi au mai făcut o minune

Ultima actualizare:

    Cosmin Moţi a jucat 90 de minute în  meciul cu BaselFoto: Guliver / Getty Images
Cosmin Moţi a jucat 90 de minute în meciul cu BaselFoto: Guliver / Getty Images

Prima victorie a unei echipe din Bulgaria în istoria grupelor Ligii Campionilor a venit în prelungirile partidei Ludogoreţ - Basel. Formaţia lui Moţi a reuşit minunea la fel ca în play-off-ul din luna august contra Stelei.

Cosmin Moţi şi colegii săi de la Ludogoreţ au izbutit ceea ce Steaua încearcă să facă de opt ani în grupele Ligii (roş-albaştrii deţin un record european negativ, cu 23 de meciuri consecutive fără victorie). Miercuri, stadionul „Vasil Levski” din Sofia a mai trăit o seară magică, aşa cum a fost cea în care Cosmin Moţi a luat mănuşile de portar şi a scos Steaua din Liga Campionilor. Scenariul a semănat cu partida de tristă amintire pentru stelişti, care au primit gol în ultimul minut regulamentar şi ulterior au cedat la penalty-urile de departajare. De această dată, împotriva lui Basel, bulgarii au marcat în minutul 90+1. Cu acest rezultat, Ludogoreţ e pe locul doi după trei runde într-o grupă infernală, din care mai fac parte Real Madrid şi Liverpool, având motive să spere la o calificare miraculoasă în optimi.

Golul victoriei, marcat în prelungiri

Deşi n-a dat gol şi nici n-a intrat în poartă, românul Moţi a fost şi de această dată decisiv. Fostul dinamovist a provocat faza în urma căreia Basel a rămas în inferioritate numerică încă din minutul 18, eliminarea ivorianului Die uşurând misiunea alb-verzilor. „E bine că am câştigat. Greu, dar meritat. După eliminare am avut meciul mai uşor pentru că ei n-au mai contat în atac”, a recunoscut Moţi, singurul fotbalist român implicat în acest sezon al Ligii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net