Buffon, gest frumos la finalul meciului Barcelona - Juventus. L-a consolat pe Messi

Ultima actualizare:

    Buffon îl consolează pe Messi la finalul meciului Barcelona - JuventusGetty Images
Buffon îl consolează pe Messi la finalul meciului Barcelona - JuventusGetty Images

Barcelona s-a prăbușit pe Nou Camp în fața zidului torinez, neputând marca niciun gol în „dubla” cu Juventus din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. După înfrângerea cu 3-0 din Italia, Barcelona a trebuit să se mulțumească doar cu un 0-0 acasă.

Niciunul dintre vârfurile de atac ale Barcelonei nu a strălucit seara trecută. Toate privirile au fost, însă, ațintite asupra duelului dintre Gianluigi Buffon, legendarul portar al lui Juventus și Lionel Messi, vedeta Barcelonei, câștigător a cinci Baloane de Aur. Buffon rămâne, însă, singurul portar căruia Messi nu a reușit să-i înscrie niciun gol în carieră. Portarul torinez și-a condus excelent defensiva iar Messi a fost anihilat, șuturile sale de la distanță ocolind poarta italienilor. Singura ocazie cu adevărat periculoasă a avut-o Neymar, în a doua repriză, însă, atunci, Buffon a respins șutul trimis din 4 metri de brazilian.

„Pe lângă rezultatul obținut, încrederea în maniera de abordare a acestor meciuri a fost la cel mai înalt nivel. Nu credeam, sincer, că voi scăpa de pe Nou Camp fără gol primit. Atunci când întâlnești o echipă de talia Barcelonei, având atâtea opțiuni în atac, îți imaginezi că unul sau două goluri vor putea marca oricând”, a spus Buffon la finalul partidei de pe Nou Camp. Juventus are cea mai bună apărare din Liga Cammpionilor, primind în 10 partide jucate doar 2 goluri.

Messi vs Buffon Dua pemain hebat. Super hebatJuventus Road to Cardiff ! pic.twitter.com/6EzxRhPVza— Juve Clemenza (@JuveClemenza) April 20, 2017

Messi vs Buffon Dua pemain hebat. Super hebatJuventus Road to Cardiff ! pic.twitter.com/6EzxRhPVza

Portarul lui Juventus a fost primul jucător care s-a dus să-l consoleze pe Messi după eliminare, care a părăsit trist terenul de joc. Este al doilea an la rând când Barcelona nu ajunge în ultimul act al Ligii Campionilor. 

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net