Buffon contra „bufon”! A fost sau nu penalty în Real - Juve?

Ultima actualizare:

    Gigi Buffon a sărit la gâtul arbitrului Oliver şi a primit "roşu"
Gigi Buffon a sărit la gâtul arbitrului Oliver şi a primit "roşu"

Portarul italian a luat foc la adresa arbitrului englez Oliver care a trimis-o pe Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor cu un penalty controversat.

Doi „bufoni” au ieşit în evidenţă la finalul meciului Real Madrid – Juventus (1-3). Unul e centralul britanic care stabilit de unul singur semifinalista, iar al doilea e legendarul Gigi Buffon.

Un penalty în minutul 90+3 al unui asemenea meci se dă doar atunci când nu există dubii. Englezul Michael Oliver a fluierat însă extrem de uşor o atingere în careul lui Juventus, cu câteva zeci de secunde înainte ca „dubla” Real – Juventus să intre în prelungiri. După 0-3 în turul de acasă, torinezii au marcat de trei ori pe „Santiago Bernabeu”, totul năruindu-se o dată cu decizia controversată a lui Michael Oliver. Cel mai vehement contestatar din tabăra lui Juve a fost veteranul portar Gigi Buffon (40 de ani). Sărind la gâtul arbitrului şi  înjurându-l, italianul a fost eliminat, existând şanse mari ca acesta să fie finalul trist al unei cariere internaţionale de excepţie pentru Buffon. „E un criminal, a fluierat un fault pe care l-a văzut doar el. Cred că are un coş de gunoi în loc de inimă. Dacă nu ai personalitate, stai în tribune şi uită-te la meci alături de soţie şi copii, cu un Sprite şi chipsuri. Nu poţi ruina visul unei echipe”, au fost cele mai dure cuvinte rostite apoi de Buffon la adresa lui Michael Oliver.


    Faza controversată care a decis
Faza controversată care a decis

La o centrare de pe flancul drept, Lucas Vazquez i-a luat prim-planul marocanului Benatia de la Juventus. Fundaşul oaspeţilor a încercat să revină şi să respingă mingea, pe care a şi atins-o. Rămâne întrebarea dacă Benatia l-a atins în săritură şi pe Vazquez astfel încât să se impună o lovitură de la 11 metri. „M-a dărâmat!”, a precizat la final jucătorul Realului. „Am lovit mingea, el s-a aruncat pentru că nu mai putea face nimic”, a replicat fundaşul lui Juventus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net