Budescu, fiul rătăcitor, se întoarce la Astra

Ultima actualizare:

    Constantin BudescuFoto: Sportpictures.eu
Constantin BudescuFoto: Sportpictures.eu

Constantin Budescu nu va avea drept de joc în partida retur cu englezii de la West Ham, din play-off-ul Ligii Europa, dar va debuta la Astra, în Liga I, în derby-ul cu Steaua din septembrie.

Fosta vedetă a Astrei a crezut că va da lovitura în Asia. A semnat în iarnă cu Dalian Yifang, chinezii oferind giurgiuvenilor 1,2 milioane de euro, în timp ce jucătorul urma să încaseze 3 milioane de euro pe întreaga durată a contractului scadent în decembrie 2018, suma provenită din salariu, bonusuri şi prima de instalare de 500.000. În realitate, însă, a pierdut convocarea la Euro, iar la Dalian s-a transformat într-o eternă rezervă, având nevoie şi de o perioadă de refacere după o accidentare.  

În aceste condiţii, a preferat să se întoarcă în ţară, el antrenându-se de mult cu foştii săi colegi de la Astra. Negocierile dintre cluburi abia acum s-au concretizat, chinezii lăsându-l sub formă de împrumut la echipa din Giurgiu până în iarnă. Budescu nu va putea evolua în manşa a doua a play-off-ului cu West Ham, dar fanii îl vor vedea la lucru în jocul cu Steaua, ce va avea loc în septembrie, etapa fiind amânată cu o săptămână, între timp având loc un meci al naţionalei.

“Am primit acordul de la chinezi”, a confirmat preşedintele “astralilor”, Dani Coman. Mijlocaşul a fost dorit în această perioadă şi de Dinamo sau Steaua, dar reprezentanţii lor au renunţat din cauza dificultăţilor întâmpinate în discuţiile cu cei de la Yifang.

«Alba-neagra» cu Şumudică

Marius Şumudică
Marius Şumudică

Antrenorul Marius Şumudică a renunţat la echipă după dezastrul din partida cu CFR, 1-5, dar a revenit asupra deciziei pentru jocul de mâine cu West Ham. El îşi va putea conduce elevii de pe banca tehnică, iar în Liga I suspendarea mai este valabilă doar la întâlnirea cu FC Voluntari. După acest joc, el îşi va ispăşi pedeapsa primită după ce a fost prins la pariuri, profitând de faptul că întrecerea internă va fi întreruptă pentru meciul României cu Muntenegru. Astfel, sancţiunea se va ridica la data de 9 septembrie, iar la data de 11, Astra va evolua în faţa Stelei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net