Budescu, de două ori mai bun ca tot atacul Stelei

Ultima actualizare:

    Budescu este considerat  cel mai bun  jucător din  campionatul  internFoto: Sportpictures.eu
Budescu este considerat cel mai bun jucător din campionatul internFoto: Sportpictures.eu

Constantin Budescu e în topul golgheterilor în campionat, în timp ce Tade şi Tudorie se pierd undeva la coada ierarhiei. De asemenea, el valorează 2,5 milioane de euro, mai mult cu 800.000 de euro faţă de ambii atacanţi rivali.

Steaua va întâlni diseară fruntaşa Astra, echipele fiind despărţite de şapte puncte. Bucureştenii sunt în derivă, au pierdut derby-ul cu Dinamo şi acum ar trebui să învingă trupa din Giurgiu pentru a recupera distanţa. Dar Rădoi are o problemă majoră fiindcă atacul său nu funcţionează. Acolo îi are pe Gregory Tade şi Alexandru Tudorie. Primul a înscris doar de două ori şi a avut nevoie de 22 de partide pentru a o face din acţiune, iar al doilea a punctat doar o dată. Norocul Stelei a stat în aportul mijlocaşilor ofensivi, oameni ca Stanciu fiind decisivi. În aceste condiţii, Rădoi e îngrijorat că aproape de poarta echipei sale e mijlocaşul ofensiv Constantin Budescu. El singur depăşeşte “vârfurile” sale, având şapte goluri, faţă de trei ale bucureştenilor.

În vară, «astralul» a fost refuzat de Steaua

Ca un amănunt, ceilalţi colegi ai lui “Budi”, aşa cum e poreclit, toţi atacanţi de meserie, au împreună opt reuşite, deşi în lot sunt cinci inşi. Apoi, mai există un detaliu interesant: Budescu e mult mai concentrat într-un joc cu Steaua faţă de un meci obişnuit, motivul fiind că Rădoi a refuzat să-l transfere în vară. Gigi Becali l-a dorit insistent, oficialii celor două cluburi au stat şi la masa negocierilor, dar afacerea a picat. “Nu ştiu ce gândeşte Rădoi. Am avut o întâlnire la care au participat mai mulţi, iar el a zis că e greu pentru Budescu să evolueze la Steaua, că vreau pe unul care face ambele faze şi că al nostru nu o face pe cea de apărare şi că vor ieşi discuţii fiindcă o să-l ţină pe bancă…”, a povestit atunci Şumudică. Între timp, antrenorul formaţiei din Ghencea şi-a dat seama de gafă, dar a fost prea târziu. A declarat şi public că Budescu trebuie convocat la echipa naţională, atunci când Anghel Iordănescu întârzia să o facă, însă acum fotbalistul Astrei e cel care poate semna sentinţa Stelei.

Steaua joacă «pe degeaba» la Piteşti

Roş-albaştrii vor disputa derby-ul pe arena “Nicolae Dobrin” din Piteşti, iar autorităţile locale le percep o chirie de 2.250 de euro pentru un meci, oferta fiind valabilă pentru orice club. Afacerea e un chilipir pentru echipa lui Becali pentru că atunci când trupa evolua pe Arena Naţională, unde asistau maximum 3.000 de fani, şefii plăteau câte 30.000 de euro pentru fiecare partidă. De asemenea, în Ghencea, steliştii achitau câte 23.000 de euro pentru un joc, înţelegerea fiind pentru cel puţin zece dispute într-un sezon.

Contestaţi de propria galerie

budescu 5512155151511 jpeg

Cei din Peluza Sud a Stelei au fost înaintea meciului la Piteşti şi au scris mesaje mai puţin ortodoxe la adresa echipei conduse de Rădoi. “FCSB nu e Steaua” sau “În oraşu’ Gâscanului (n.r. – porecla lui Nicolae Dobrin) primiţi clona ciobanului” se putea citi pe zidurile care înconjoară arena din Trivale. Fanii nu încurajează formaţia actuală patronată de Gigi Becali, ei susţinând că adevărata echipă aparţine Clubului Sportiv al Armatei, adică duşmanii machidonului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net