Botoşani, la fel de importantă ca City

Ultima actualizare:

    Titularii Stelei  vor juca şi  la Botoşani FOTO: Sportpictures.eu
Titularii Stelei vor juca şi la Botoşani FOTO: Sportpictures.eu

„Roş-albaştrii” nu par prea încrezători că o pot elimina pe Manchester City şi acţionează în consecinţă. La Botoşani, Reghecampf nu-şi va mai odihni titularii, cum a făcut-o în trecut, ci va alinia cea mai bună echipă posibilă.

Decizia lui Laurenţiu Reghecampf pare logică! Dacă tot se merge ca mielul la tăiere în această dublă cu englezii, ce rost mai are să-şi pericliteze nişte puncte importante în campionat, după care să plângă la final, ca în stagiunea precedentă? Astfel, delegaţia vicecampioanei, deplasată la Botoşani pentru meciul care se va juca vineri seară (12 august), de la ora 21.00, conţine toate numele grele, inclusiv Stanciu, Hamroun şi noua achiziţie, Florin Tănase. Lipseşte doar Mihai Pintilii, care este accidentat şi va rata inclusiv turul cu Manchester City, de săptămâna viitoare.

„Nu mă interesează să jucăm un fotbal frumos la Botoşani, ci să câştigăm cele trei puncte. Nu mă gândesc să odihnesc jucători atunci când am meci de campionat. Pentru noi, cel mai important în momentul de faţă este să câştigăm cele trei puncte la Botoşani”, a declarat tehnicianul Stelei. Cât despre „perla” cumpărată recent de la Viitorul lui Hagi, Reghecampf se mai gândeşte dacă să-l debuteze la Botoşani. „Nu ştiu dacă Tănase va juca, vom vedea. Are şi el nevoie de timp să se acomodeze, să îşi dea seama ce înseamnă Steaua, o echipă care vrea să câştige în fiecare etapă”, a spus antrenorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net