Bornescu, exclus la vară

Ultima actualizare:

    Mircea Bornescu,  titular cu Dinamo,  a comis erori  majore la ambele  goluri ale “câinilor”
Mircea Bornescu, titular cu Dinamo, a comis erori majore la ambele goluri ale “câinilor”

Mircea Bornescu a fost mai mult rezervă în acest retur, titular în poartă fiind Milos Buchta. În partida cu Dinamo, însă, Bornescu a jucat titular, dar prestaţia sa jalnică îl va ţine departe de teren probabil până la sfârşitul sezonului, când va fi pus pe liber.

Goalkeaperul de 34 de ani şi-a îngropat echipa în derby-ul cu Dinamo. A gafat la ambele goluri ale rivalilor, într-un meci în care revenise ca titular după o pauză de peste patru luni. Totuşi, el a planificat totul: s-a plâns tuturor factorilor de decizie că e sătul să stea pe bancă şi spera într-o schimbare a lui Pustai astfel încât să devină el numărul unu între buturi. A avut şi susţinerea galeriei, prietenii săi vechi scandându-i numele în dese rânduri, şi în cele din urmă „minunea” s-a produs. Însă, după jocul foarte slab a pierdut orice fel de susţinere, mai ales din partea colegilor, şi indiferent dacă Pustai va pleca sau nu, el nu va mai apăra la Rapid. În iulie îi va expira contractul şi acesta nu va mai fi prelungit. „Dacă excludem cele două gafe impardonabile, am dominat jocul, dar acum sunt zero puncte, zero goluri. Am zis să facem o schimbare şi în poartă. A greşit, e omeneşte, dar se repetă tot la noi...am crezut că o să avem şi noi un dram de noroc”, a explicat antrenorul Cristi Pustai.

Vine Şumi?

Marius Şumudică, liber de contract, a negociat cu patronul Valerii Moraru preluarea băncii tehnice a giuleştenilor, dar antrenorul nu e pe placul galeriei. „La Rapid în ultimul timp decide o anumită facţiune a suporterilor. Unii au ceva cu mine. Am vorbit cu Moraru, a zis că reziliază cu Pustai, am bătut palma şi urma să mă sune, să mă prezinte, dar telefonul nu a mai venit. Nu spun mai multe, nu vreau să creez polemică”, a explicat antrenorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net