Borcea vrea cadou de nuntă calificarea în grupele Ligii Europa

Ultima actualizare:

"E bine că a început să se vorbească din nou şi de prime, suntem şi noi mai motivaţi. Dacă ne calificăm în grupe e până la urmă o performanţă care trebuie plătită. Nu vreau să mă gândesc când am avut ultima primă, a trecut ceva timp. Şi cu salariile stăm oarecum bine, mai avem o singură lună de primit. Cristi Borcea e alături de noi, vine cu prime, salariile sunt plătite la timp. Ne-a şi spus să-i facem un cadou de nuntă frumos, să ne calificăm în grupele Europa League. Chiar dacă e nunta lui trebuie să ne dea el bani", a declarat Ganea.

Nunta oficialului dinamovist va avea loc pe 28 august, la trei zile după returul pe care Dinamo în va disputa cu Vorskla Poltava în play-off-ul Ligii Europa.

Atacantul dinamovist consideră că echipa sa este avantajată de faptul că returul play-off-ului se va disputa la Bucureşti: "Nu avem emoţii, mai degrabă concentrare, pentru că avem două meciuri foarte importante pentru care vom face tot posibilul să le câştigăm. Ar fi bun şi un egal înUcraina dar cred că e bine să plecăm cu gândul la victorie. E bine într-un fel că se decide aici la Bucureşti calificarea. Încă nu am făcut o analiză, nu am vizionat imagini cu ei, dar vom avea timp".

Liviu Ganea îşi doreşte ca toate echipele româneşti să se califice în grupele Ligii Europa. "Ne dorim să câştige şi celelalte echipe în Europa League, e bine să avem un coeficient de ţară cât mai bun. Să se califice şi Steaua până la urmă chiar dacă mulţi dinamovişti nu şi-ar dori acest lucru. Pentru noi ca ţară ar fi bine", a mai spus Ganea.

Referitor la prima poziţie pe care Dinamo o ocupă în clasamentul Ligii I, Ganea a spus că s-ar bucura dacă echipa sa ar fi tot în frunte şi la finalul turului: "Au trecut doar trei etape din Liga I, e prematur să vorbim de primul loc deocamdată. Cred că trebuie să mai treacă mai multe etape, poate chiar turul pentru a vedea cu adevărat unde stăm. E mai bine să nu părem noi favoriţi la titlu, să câştigăm meci de meci şi la sfârşitul turului să fim pe primul loc".

Dinamo şi Vorskla Poltava se vor întâlni în play-off-ul Ligii Europa în dublă manşă, joi, turul, şi la 25 august returul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net