Boldrin şi De Amorim au jucat două meciuri în aceeaşi etapă

Ultima actualizare:

    William de Amorim  a jucat miercuri în  tricoul Stelei
William de Amorim a jucat miercuri în tricoul Stelei

Fernando Boldrin şi De Amorim au fost protagoniştii unui moment inedit în Liga 1. Ei au fost titulari în două partide ale aceleiaşi etape, jucând atât în partida cu Dinamo, 1-4, când erau legitimaţi la campioana din Giurgiu, dar şi miercuri seară, la Steaua.

Ei au luptat acum contra trupei moldave, 1-1, duelul fiind amânat din iulie pentru ca echipa din Ghencea să fie aptă pentru confruntarea europeană cu Sparta Praga.

Boldrin chiar a marcat  la debutul acestui sezon din Liga I, dar clubul său de atunci, Astra, a fost zdrobit de Dinamo. Lângă el l-a avut pe De Amorim, ei fiind oameni de bază în formaţia lui Şumudică. Era data de 23 iulie şi-n trei săptămâni aveau să semneze cu roş-albaştrii. Elevii lui Reghecampf nu au evoluat în runda inaugurală a competiţiei interne, confruntarea cu Poli Iaşi fiind devansată, pentru a fi gata de turul cu Sparta Praga din preliminariile Ligii Campionilor. S-a decis ca meciul cu moldovenii să aibă loc la data de 31 august, iar acum cei doi brazilieni au îmbrăcat echipamentul roş-albastru. Au fost iar titulari şi au jucat astfel în două jocuri în aceeaşi etapă, un lucru mai puţin obişnuit, dar totuşi regulamentar. “Sunt mulţumit cu un punct, cu toate că le doream pe toate, dar am fost conştienţi ce risc ne asumăm atunci când am amânat primul meci. Le mulţumesc celor de la Iaşi că au fost de acord”, a spus antrenorul Reghecampf.


    Fernando  Boldrin
Fernando Boldrin

Niţă, gafă de curtea şcolii

Fernando  Boldrin
Fernando Boldrin

Portarul Stelei Florin Niţă a fost dorit la naţională, dar lăsat la echipa de club special pentru jocul cu ieşenii. Meciul s-a încheiat 1-1, cu ajutorul goalkeeperului care a comis o greşeală de începător şi a respins în poartă mingea şutată de la distanţă de Bole. „Sunt om, greşesc şi sper că am învăţat ceva din acea fază. A prins mingea efect, na, se mai întâmplă, chiar şi la case mai mari. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt sănătos”, a spus Niţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net