Bogdan Stancu şi Antal nu au voie să-şi lase barbă!

Ultima actualizare:

    Bogdan Stancu nu-şi va lăsa barbă atât timp cât va juca la Genclerbirligi
Bogdan Stancu nu-şi va lăsa barbă atât timp cât va juca la Genclerbirligi

Preşedintele clubului Genclerbirligi, Ilhan Cavcav, acolo unde joacă Bogdan Stancu şi Liviu Antal, a anunţat că niciun fotbalist din clubul său nu are voie să-şi mai lase barbă, altfel va fi amendat. El a propus şi şefilor federaţiei să ia aceeaşi măsură valabilă pentru tot campionatul.

Amenda este de 9.000 de euro în cazul în care un jucător vine a doua oară cu barbă la un meci şi se poate ajunge la excluderea din lot.

"I-am dat instrucţiuni directorului clubului. I-am spus să scrie un anunţ conform căruia oricine vine la meci cu barbă este amendat cu 25.000 de lire turceşti, iar dacă insistă nu va fi inclus în lot", a explicat Cavcav.

El a explicat că fotbaliştii trebuie să fie un exemplu şi de aceea au nevoie şi de o imagine pe măsură: "Eu am 80 de ani şi mă bărbieresc în fiecare zi. Ce este cu barba aceea a antrenorului de la Beşiktaş (n.r. - Slaven Bilici)? Volkan (n.r. - Volkan Demirel, de la Fenerbahce) are barbă, Selcuk (n.r. - Selcuk Inan, de la Galatasaray) are barbă, cei de la Beşiktaş au barbă. Ce este aici, e şcoală de religie? Tu faci sport. Trebuie să fii exemplu pentru tineri. Eu am un nepot de 23 de ani şi îşi lasă barbă. Îi spun să o radă şi ştiţi ce îmi răspunde? «Bunicule, toţi sportivii au barbă. Lor de ce nu le ceri să îşi radă barba?»".

Cavcav i-a cerut şi preşedintelui Federaţiei Turce de Fotbal, Yildirim Demiroren, ca interdicţia să fie aplicată pentru toate echipele. "Mi-a spus că nu poate să impună o astfel de interdicţie deoarece UEFA nu ar permite acest lucru", a adăugat el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net