Bogdan Lobonţ apără doar în poze

Ultima actualizare:

    Lobonţ se simte  în largul lui pe banca  de rezerve de câţiva ani
Lobonţ se simte în largul lui pe banca de rezerve de câţiva ani

Bogdan Lobonţ a fost unul dintre cei mai „activi” jucători ai echipei AS Roma la tradiţionala şedinţă anuală de fotografii organizată în cantonamentul italienilor.

Ajuns la 37 de ani, Lobonţ se va despărţi de AS Roma la finalul actualului sezon şi, cel mai probabil, îşi va agăţa mănuşile în cui. Practic, portarul român a făcut acest lucru de mult, mai exact din luna mai a anului 2013, atunci când a apărat pentru ultima dată poarta Romei într-o confruntare oficială, în finala Cupei Italiei cu Lazio. De-atunci, s-au scurs peste doi ani în care Lobonţ şi-a încasat liniştit salariul de 500.000 de euro pe stagiune fără să fie folosit absolut deloc între buturi, cu excepţia unor meciuri amicale. În mod normal, nici în acest sezon n-o va face, „Pisica” fiind al treilea portar al romanilor, după italianul De Sanctis şi polonezul Szczesny.

În schimb, Bogdan Lobonţ e primul atunci când vine vorba de distracţie. Aşa s-a întâmplat şi vineri, în cantonamentul de la Trigoria, când jucătorii lui AS Roma au fost convocaţi pentru o şedinţă de fotografii, atât în tricourile de joc, cât şi la costum. Vrând să demonstreze că are calităţi de model, Lobonţ a făcut câteva poze haioase, întins pe băncuţele de pe marginea terenului. De asemenea, de această dată la cravată, veteranul portar s-a imortalizat şi cu proaspăta achiziţie a celor de la AS Roma, atacantul bosniac Edin Dzeko.

Portarul român,  alături de noua achiziţie,  bosniacul Dzeko
Portarul român, alături de noua achiziţie, bosniacul Dzeko

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net