«Bizonul», cel mai rapid gol al carierei

Ultima actualizare:

    Dinamo nu a luat pe Gnohere decât 250.000 de euro. Francezul de 28 de ani a ajuns în Ştefan cel Mare în 2015, în mandatul lui Mircea RednicFoto: Mediafax
Dinamo nu a luat pe Gnohere decât 250.000 de euro. Francezul de 28 de ani a ajuns în Ştefan cel Mare în 2015, în mandatul lui Mircea RednicFoto: Mediafax

Atacantul francez e golgheterul lui Dinamo, având opt reuşite în campionat, dar ultima a fost şi cea mai iute din întreaga sa activitate.

Roş-albii s-au impus în faţa celor de la Voluntari, 3-1, scorul fiind deschis în secunda 34 de către Harlem Gnohere. Astfel, golul “Bizonului” a devenit cel mai rapid din ultimele două sezoane ale Ligii I şi interesant e că recordul în competiţia internă a fost obţinut tot într-un meci al “câinilor”. Atunci, în ediţia 2013-2014, vedeta Astrei, Budescu, a punctat în secunda 15, iar giurgiuvenii au învins-o pe Dinamo cu 2-1. “El a făcut un pariu cu el însuşi. Mi-a zis că o să marcheze mult şi să am încredere în el. Asta fac! E un atacant care dacă are două ocazii, înscrie”, l-a lăudat antrenorul Rednic. Fotbalistul de 27 de ani a făcut şi el precizări: “Nu am un număr de goluri la care să mă opresc. Atât timp cât se joacă şi pot să punctez, nu am limită”. Ieri, după ce şi-a analizat întreaga carieră, a completat. “E cel mai rapid gol al meu de până acum. Îi mulţumesc lui Dumnezeu!”, a afirmat cel care are zece reuşite în tricoul alb-roşu, în toate competiţiile.

«Pe Hagi îl muşcă gramatica de limbă»

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Conflictul Rednic - Hagi datează de o lună, când Viitorul a bătut-o pe Dinamo cu 5-1. Totuşi, după partida “câinilor” cu cei de la Voluntari, “Puriul” nu şi-a uitat duşmanul: “M-a deranjat că m-a făcut strâmb, nu poţi să te legi de fizicul meu. Şi eu aş putea să spun foarte multe de Hagi, dar nu vreau. Pot să spun că e cel mai mare duşman al limbii române sau că-l muşcă gramatica de limbă”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net