Bergodi a pus gând rău Astrei

Ultima actualizare:

    bergodi
bergodi

Tehnicianul echipei ASA Târgu Mureş, Cristiano Bergodi, a declarat că elevii săi s-au pregătit foarte bine pentru meciul de mâine, cu Astra Giurgiu, şi dacă vor avea o evoluţie superioară şi vor fi concentraţi pot obţine victoria.

"Avem nevoie în primul rând de o prestație bună, din punct de vedere al jocului, iar după aceea e normal să ne dorim victoria. Întâlnim o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun. Vedem mâine ce se întâmplă, noi ne-am pregătit foarte bine. Nu cred că Astra se va gândi la rezultatul din tur (n.r. - 5-1 pentru ASA), ei vor intra pe teren să câștige și să rămână pe primul loc. Echipa lor este într-o perioadă bună, iar campionatul este echilibrat și pot apărea surprize. În fotbal există trei variante: să câștigi, să faci egal sau să pierzi. Noi dacă vom avea o evoluție superioară, constantă și vom fi concentrați, putem obține victoria. Chiar dacă nu am câștigat până acum cu ASA, în afara meciului din Cupa Ligii, am avut evoluții bune. E timpul să se întoarcă norocul cu fața și către noi", a spus Bergodi.

Fotbalistul Pawel Golanski s-a declarat încrezător înaintea jocului cu Astra.

"Este un meci foarte important dar, pentru noi, cel mai important lucru este să fim concentrați pe teren, 90 de minute. Am încredere în echipa noastră, avem jucători foarte buni, cu experiență, nu trebuie să ne fie frică de nimeni. Avem respect pentru adversari, Astra are jucători buni, dar noi jucăm acasă și trebuie să câștigăm meciul, să luptăm 90 de minute. Astra a schimbat puțin stilul și joacă mult mai ofensiv de cum a fost în meciul din tur. Avem jucători cu tehnică, putem câștiga în fața oricărui adversar. Cel mai important pentru noi este victoria, echipa trebuie să fie împreună pe teren. Ușor-ușor să revenim spre partea superioară a clasamentului", a afirmat Golanski.

Pentru partida de mâine vor fi indisponibili Bejan (suspendat), Dedov și Ramiro Costa, accidentați. Jazvici s-a antrenat normal în această săptămână și se speră și în recuperarea lui Stăncioiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net