Becali vrea 14 milioane de euro pe Varela şi Chipciu

Ultima actualizare:

    Chipciu şi Varela  sunt minele de aur  ale SteleiFoto: Răzvan Păsărică
Chipciu şi Varela sunt minele de aur ale SteleiFoto: Răzvan Păsărică

Gigi Becali a spus de multe ori că Steaua nu este pentru el decât o afacere şi confirmă asta încă o dată. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că echipa are conturile pline şi că alţi bani urmează să vină.

Latifundiarul din Pipera a declarat în primă fază pentru Ring pe ce sume stă în acest moment la Steaua, iar asta demonstrează că roş-albaştrii nu vor avea probleme sezoanele viitoare. „Steaua are 10 milioane de euro în cont la ora asta. Cum să-i cheltui? Şi chiar dacă nu câştig campionatul, tot mai încasez şapte, opt milioane din Europa League. Vreo două milioane am plătit impozit pe profit. Deci, Steaua e oficial pe profit. N-am cum să plec”, i-a „liniştit” Becali pe fanii care îl şi vedeau izgonit din Ghencea. Apoi, acesta a afirmat că are un plan foarte bun pentru perioada următoare, în care speră să mai exporte doi jucători pe sume substanţiale. „Îl mai vând şi pe Varela şi iau şapte, opt milioane, îl mai vând pe Chipciu şi mai iau cinci, şase milioane. Fiecare îşi face socotelile lui”, a încheiat patronul Stelei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net