Becali şi-a făcut lista neagră

Ultima actualizare:
Jugurtha Hamroun
Jugurtha Hamroun

Derby-ul cu Dinamo (0-0) i-a arătat lui Gigi Becali care sunt verigile slabe din lotul antrenat de Mirel Rădoi. Paradoxal, toţi cei trei jucători ai Stelei intraţi pe lista neagră a patronului au fost transferaţi chiar în acest an la gruparea roş-albastră.

De ani buni, achiziţiile de jucători la Steaua se fac după ureche, mulţi fotbalişti plecând la doar câteva luni după ce au fost aduşi cu surle şi trâmbiţe. Povestea pare să se repete în această vară, cu atât mai mult cu cât Gigi Becali e în libertate şi îşi critică fotbaliştii public de câte ori are ocazia. Duminică seara, după egalul cu Dinamo de pe Arena Naţională, Becali s-a dezlănţuit în stilul caracteristic. „Asta e problema noastră, nu avem atacant care să marcheze. Atacantul când e cu mingea în careu face ceva, inventează ceva. Tade are forţă, nu tehnică”, a comentat şeful Stelei. Ţinta sa a fost clară, francezul Gregory Tade, golgheterul campionatului trecut în tricoul lui CFR Cluj.

Valeriu Argăseală
Valeriu Argăseală

De când a venit la Steaua, Tade a jucat 536 de minute în şapte meciuri, dar n-a dat decât un singur gol şi acela din penalty. Ceilalţi doi „clienţi” ai lui Gigi Becali sunt din compartimentul defensiv. Este vorba despre fundaşii laterali Alcenat şi Guilherme, ambii aflându-se pe făraş în viziunea finanţatorului stelist. „Sunt jucători care sunt buni la echipe mici. Când ajung la echipe mari nu mai pot face faţă. Alcenat, în care am crezut, parcă era adormit, nu e ca la Petrolul. Poate o fi nepregătit. N-aţi văzut că nici Guilherme nu e jucător de echipă mare? Ne trebuie un fundaş central ca să joace iar Toşca fundaş lateral. Sunt nişte combinaţii care trebuie făcute la echipa asta şi le vom face”, a tunat Gigi Becali. Din păcate pentru Steaua, combinaţiile patronului sunt deja târzii, echipa sa ratând principalul obiectiv al anului, calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Hamroun este "cel mai tare"

Tade a reuşit foarte rar să câştige duelurile cu fundaşii dinamovişti, iar la finalul meciului a fost criticat de patronul echipei
Tade a reuşit foarte rar să câştige duelurile cu fundaşii dinamovişti, iar la finalul meciului a fost criticat de patronul echipei

Gigi Becali îşi pune la zid jucătorii la fel de uşor cum se ataşează de alţii. În acest moment, algerianul Jugurtha Hamroun e stelistul aflat cel mai aproape de inima patronului. „Am câştigat un mijlocaş central, pe Hamroun. Este cel mai bun jucător din Liga I, peste toţi românii”, a declarat cu tărie Becali.

Argăseală îşi contrazice şeful


    Valeriu Argăseală
Valeriu Argăseală

Probabil fără să afle ce a spus Becali, preşedintele Valeriu Argăseală a dat o declaraţie total opusă faţă de cea a şefului său. „Steaua are atacanţi, aţi văzut foarte bine că n-avem probleme. Poate Tade a fost puţin obosit după meciul cu Partizan. Şi Tudorie, când a intrat, s-a văzut că a schimbat ritmul. Nu se pune problema să mai vină un atacant”, a afirmat Argăseală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net