Becali se sabotează singur

Ultima actualizare:

    Romario Benzar
Romario Benzar

Steaua a arătat prost în primele 21 de etape ale sezonului, dar Laurenţiu Reghecampf a răsuflat uşurat când campionatul s-a întrerupt în sfârşit. Tehnicianul avea promisiuni clare de la patron că în această pauză se vor face transferuri multe şi de calitate, care să-l ajute să zburde spre titlu. Din păcate pentru el, Gigi Becali s-a sucit, iar chinul va continua!

Latifundiarul din Pipera a rostit în total 12 nume în momentele când Steaua pierdea puncte importante. Până la urmă s-au dovedit cai verzi pe pereţi sau cel mult vorbe spuse la nervi. Când a venit momentul să bage mâna în buzunar, lucrurile s-au complicat.


    Rusescu l-a refuzat  pe Gigi Becali şi a  semnat prelungirea  cu Osmanlispor
Rusescu l-a refuzat pe Gigi Becali şi a semnat prelungirea cu Osmanlispor

Cu Junior Morais s-a înţeles pentru vara viitoare, iar Filipe Teixeira va rămâne la Astra. Constantin Budescu nu-i mai răspunde la telefon şi după rezilierea contractului cu Dalian Yifang va alege alt campionat. Raul Rusescu şi Lukasz Szukala, ambii de la Osmanlispor, au salarii prea mari şi nu vor să renunţe la ele pentru a se întoarce la Steaua.


    Szukala nu a reuşit  să se înţeleagă  la bani cu  patronul Stelei
Szukala nu a reuşit să se înţeleagă la bani cu patronul Stelei

Bogdan Ţîru, Romario Benzar, Răzvan Marin şi Florinel Coman, toţi patru de la Viitorul, sunt prea scumpi, iar Hagi nu e tentat oricum să-i dea până la finalul sezonului, tocmai pentru că speră şi el într-o minune. Cristian Bărbuţ, de la ACS Poli Timişoara, are şi alte oferte şi a pus Steaua în aşteptare. Francezul Harlem Gnohere, de la Dinamo, vrea 100.000 de euro la semnătură, iar Gigi Becali refuză să-i dea. În sfârşit, golgheterul albanez al Ligii 1, Azdren Llullaku, a plecat deja de la Gaz Metan, dar la Astana, în Kazahstan. Şi toate nu pentru că marele latifundiar din Pipera şi-ar fi pierdut brusc din abilităţile de negociator, doar că şi-a fixat singur un plafon maxim, care se dovedeşte prea mic.


    Gnohere a cerut  prea mulţi bani  la semnătură
Gnohere a cerut prea mulţi bani la semnătură

“Aveam gânduri mari, să iau 4-5 jucători tineri, dar mi-e teamă. Nu mai vreau să risc cu ei, că nu se ştie ce se întâmplă. Ce, sunt tâmpit? Iau fundaş stânga scump, care dacă se întâmplă ceva, ce să fac cu el, că-l iau de 30 de ani? Eu ştiu ce se întâmplă? Să dau 4-5 mililoane de euro? Ce, mai poate să-l vândă cineva dacă intră în faliment echipa? Dau 200.000 de euro, 300.000 de euro pe termen scurt. Până se termină procesele, expiră şi contractele lor şi apoi mai vedem”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport. Motivul acestei noi strategii de austeritate e clar şi e legat de incertitudinea care planează asupra clubului din cauza scandalului cu Armata, care l-ar putea ruina. În aceste condiţii, Reghecampf trebuie să se descurce cu mai puţin decât a avut în tur, plus Denis Alibec, singurul semnat din timp, pentru că altfel nu mai ajungea nici el la Steaua. 

Budescu vine la Steaua, dar nu la a noastră

simeon stalpnicul png

Constantin Budescu a fost una dintre ţintele lui Gigi Becali în această iarnă, dar mijlocaşul i-a scăpat din nou vicecampioanei. După ce a fost împrumutat de Dalian Yifang la Astra, jucătorul în vârstă de 27 de ani luase drumul Turciei. A fost însă deturnat de Steaua Roşie Belgrad, liderul din Serbia, unde ieri a făcut vizita medicală. Budescu va juca astfel pentru o „Stea”, dar nu a noastră, ci a vecinilor de la sud de Dunăre, unde Miodrag Belodedici a făcut carieră în perioada 1989-1992.

Boldrin ajunge vineri

simeon stalpnicul png

Steaua s-a reunit încă de miercuri, dar nu toţi jucătorii s-au prezentat la primul antrenament ţinut la baza de pregătire din Berceni. Fernando Boldrin e şi el unul dintre brazilienii care se despart cu greu de căldura sud-americană pentru a se întoarce la munca în zăpada românească şi a întârziat, aşa cum a promis. Mijlocaşul va ajunge însă azi sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf, care are mare nevoie de el în condiţiile lipsei de opţiuni.

image
image
image
image
image
image
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net