Becali se roagă pentru ŢSKA

Ultima actualizare:

    FCSB-iştii speră ca fanii să umple stadionulFoto: Sportpictures.eu
FCSB-iştii speră ca fanii să umple stadionulFoto: Sportpictures.eu

Roş-albaştrii au avut un noroc chior la tragerea la sorţi pentru turul 3 de calificare în Liga Campionilor, iar Plzen nu a înşelat aşteptările, chiar dacă ne-a păcălit puţin la Bucureşti. 6-3 la general pentru români e o victorie zdrobitoare, iar patronul mai are un singur dor: Dumnezeu să i-o dea pe ŢSKA!

FCSB va intra în a doua urnă valorică la tragerea la sorţi pentru play-off şi are, ca şi în turul precedent, cinci variante din rândul granzilor! 3 par imposibile, Sevilla, Napoli şi Liverpool, una abordabilă, Sporting Lisabona, iar una în care românii s-ar putea considera chiar favoriţi: ŢSKA Moscova. 

Bineînţeles, imediat după finalul jocului cu Plzen, Gigi Becali a început mătăniile pentru ca sorţii să-i scoată în cale azi, la Nyon, de la ora 13.00, pe ruşi. Dacă în turul precedent i-au fost ascultate rugile, de ce nu i-ar mai face divinitatea încă un favor? Până la urmă, ar fi chiar frumos să vedem un duel între fostele echipe ale Armatei din cele două ţări! Cât despre dorinţă, ea are acoperire! ŢSKA a pierdut titlul la 7 puncte distanţă de campioana Spartak, iar în noul sezon are două victorii şi o înfrângere în primele trei etape. 

Echipa antrenată de bielorusul Viktor Goncharenko are în primul 11 doar doi străini, mijlocaşul suedez, Wernbloom, şi atacantul brazilian, Vitinho. În rest, corifeii trecuţi de prima tinereţe şi de vremurile de glorie, ca Akinfeev, fraţii Berezutski sau decarul Dzagoev, domină lotul! Astfel, Becali nu doar că îşi doreşte ŢSKA-ul pentru dubla din play-off, dar e convins că aşa va fi!  „A zis Dumnezeu «Hai să îţi dau 12 milioane de euro. Că ştii tu ce trebuie să faci cu ei». Dacă intru în Champions League pot să iau 40 de milioane. Cred că o să cădem cu ŢSKA Moscova”, a spus patronul.

Vrea să dea 3 milioane de euro pe Băluţă

FCSB are garantate deja 10 milioane de euro din Liga Europa, chiar dacă ratează calificarea în grupele Ligii Campionilor, iar patronul se gândeşte să investească o parte în jucători. „MM şi Dică o să aducă doi fundaşi, iar eu o să aduc un coordonator şi un atacant. Cumpăr 4-5 cinci jucători din campionatul intern şi îi spulber pe toţi. Îi plătesc clauza de trei milioane de euro a lui Băluţă de la Craiova. Nu ne va mai sta nimeni în cale”, a spus Gigi Becali după victoria de la Plzen.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net