Becali nu s-a băgat, iar FCSB s-a distrat cu Viitorul

Ultima actualizare:
Mijlocaşul FCSB-ului a jucat prost împotriva fostei sale echipe
Mijlocaşul FCSB-ului a jucat prost împotriva fostei sale echipe

Nicolae Dică a avut un răgaz neaşteptat în partida de la Viitorul, pe care toţi FCSB-iştii erau pregătiţi s-o şi piardă având în vedere menajarea a numeroşi titulari în vederea returului din Liga Europa. Cu Gigi Becali coborât din spatele tehnicianului pentru prima dată de la începutul sezonului, acesta a putut să facă lucrurile în linişte, după propriul plac, şi a ieşit foarte bine. Păcat că joi va reveni „presiunea”.

„Vă spun ce am discutat cu Dică: <Nu mă interesează meciul cu Viitorul. Toți jucătorii care vor juca joi să fie odihniți. Fotbaliștii pe care nu poți să îi odihnești, să evolueze doar o repriză>. I-am zis că echipa e prea puternică și că o să câștigăm meciul oricum”, a fost prima declaţie a lui Gigi Becali după festivalul de la Ovidiu, scor 4-1 pentru echipa sa. Şi asta explică totul. Practic, Nicolae Dică şi jucătorii au simţit că sunt lăsaţi în pace şi că se acceptă un eventual pas greşit pentru a se da totul împotriva austriecilor, iar ei au reacţionat perfect. Au demonstrat că sunt fotbalişti de calitate şi că pot da mult mai mult dacă nu sunt biciuiţi constant de patron la televizor.

E supărat pe căpitanul Tănase

Coman, Man, Dan Benzar şi Rusescu au marcat golurile unei victorii pe cât de frumoase, pe atât de neaşteptate, mai ales în contextul dat. A fost primul succes după doi ani al bucureştenilor la Constanţa şi roş-albaştrii sunt de ieri liderii clasamentului Ligii 1. Din păcate, huzureala lui Dică s-a terminat la fel de brusc cum a început. Asta pentru că patronul a anunţat deja reîntoarcerea la butoane pentru returul cu Rapid Viena, de joi, şi cam are echipa făcută şi numai bună de trimis pe hârtiuţă în cantonamentul echipei. „Și pentru mine e un semn de întrebare cu Coman, dacă va fi titular sau nu cu Rapid Viena.


    Mijlocaşul FCSB-ului a jucat prost împotriva fostei sale echipeFOTO: Sportpictures.eu
Mijlocaşul FCSB-ului a jucat prost împotriva fostei sale echipeFOTO: Sportpictures.eu

El e fotbalist, chiar dacă mai greșește, apare la gol. E golgheter! Pe stânga va juca Teixeira. Tănase nu știu dacă va intra, că nu a demonstrat nimic cu Viitorul. Rusescu e caviar, vine bine ca al doilea vârf. Îmi pare rău că nu l-am odihnit o repriză, dar nu se pune problema între el şi <Bizonul>, va juca Gnohere. Rusescu poate juca în locul lui Tănase sau poate intra pe parcurs. Pe dreapta va juca Roman. De aia l-am luat, special pentru Rapid Viena”, a declarat Becali stricând practic orice eventual plan diferit pe care l-ar fi avut Dică pentru returul cu austriecii. Rămâne de văzut dacă şi rezultatul va fi altul decât cel de la Viitorul. FCSB are de întors un 1-3 cu care s-a întors de la Viena, lucru nu uşor de realizat.

Filip va pleca la Voluntari

Gigi Becali încă mai speră la dinamovistul Dan Nistor, dar după ce l-a luat şi pe Zlatinski de la Craiova a realizat că nu are nevoie de toţi. Astfel, acesta a intrat pe fir cu echipa finului Pandele, de la Voluntari, pe care vrea să-l ajute împrumut cu un închizător. S-a gândit la Qaka, dar după meciul bun făcut de albanez cu Viitorul s-a sucit şi vrea să i-l trimită pe Filip. „Am spus că o să-i dau un mijlocaş central, dar nu am zis că îl dau pe Qaka. S-a înşelat. I-am zis că va fi unul din ei, Filip sau Qaka. Cum să îl mai dau pe Qaka după cum a jucat la Ovidiu?”, a spus Becali.

Becali ar trebui să înveţe de la acest meci să-l lase mai mult pe Dică să conducă
Becali ar trebui să înveţe de la acest meci să-l lase mai mult pe Dică să conducă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net