Becali n- are milă nici de finul Rădoi

Ultima actualizare:

    Raul Rusescu este dorit  în continuare la Steaua,  iar spaniolii de la Sevilla  se gândesc să-l  împrumute în continuare
Raul Rusescu este dorit în continuare la Steaua, iar spaniolii de la Sevilla se gândesc să-l împrumute în continuare

Gigi Becali a jucat un teatru impecabil în primele zile de după ieşirea din închisoare. Având în vedere că lupul îşi schimbă părul, dar nu şi năravul, latifundiarul din Pipera a redevenit în foarte scurt timp cel dinainte. Cel mai grav este că asta se reflectă şi în comunicarea cu angajaţii.

Costel Gâlcă a fost dat afară după ce a câştigat totul, pentru a-i face loc finului Mirel Rădoi. Patronul Stelei argumentase asta prin faptul că ţine la fostul jucător ca la un fiu, impresionat fiind de gestul acestuia de a veni la Bucureşti cu un milion de euro în valiză, în momentul când a fost arestat. Rudenia şi acest sentiment de mărinimie recomandau o primă relaţie normală, de colaborare, între Becali şi un antrenor al Stelei, în loc de vasalitatea cu care fusesem obişnuiţi. Dacă la asta mai adăugăm şi riscurile la care şeful roş-albaştrilor s-a expus pentru a pune antrenor un om fără licenţa PRO, lucrurile păreau că merg ca într-o familie. Din păcate, luna de miere n-a durat prea mult, dacă a fost vreodată vorba despre aşa ceva. Becali a rămas acelaşi tiran cu comportament de proprietari de sclavi, iar Mirel Rădoi nu e decât un simplu executant în Ghencea. Prima dovadă a venit zilele trecute, în momentul când Paul Pîrvulescu a fost data afară de la Steaua şi împrumutat fără voia lui la FC Voluntari, după ce Rădoi îl asigurase în prealabil că se bazează pe el sezonul următor. Tipic becalian, iar suferinţele par să continue.

Pîrvulescu, confirmat de Rădoi, exclus de patron

Tânărul tehnician, cu contract de director sportiv la Steaua, are deocamdată la dispoziţie o mână de jucători şi nicio autoritate să ceară alţii. Becali i-a promis întăriri, dar nu i-a spus şi când, iar peste o săptămână se pleacă în cantonamentul din Austria. Rădoi nu poate spune că este foarte surprins sau că n-a fost avertizat. Patronul roş-albaştrilor şi-a “abuzat” antrenorii tot timpul, iar cazurile lui Mihai Stoichiţă, sunat pe bancă, Laurenţiu Reghecampf, căruia i s-a închis uşa la club, sau a lui Costel Gâlcă, dat afară nemeritat, demonsterază un singur lucru: tendinţa lui Becali de a arăta că Steaua i-a făcut pe ei mari, şi nu invers. Dacă la unii tehnicieni e de înţeles sacrifciul de a lucra cu Becali, având în vedere situaţia lor financiară, Rădoi reprezintă o dezamăgire. Asta pentru că a câştigat peste 15 milioane de euro la arabi, dar acceptă totuşi să fie umilit de patronul care îi mai e şi naş.

Şi-a bătut joc şi de naşul Hagi 

Gigi Becali nu ţine cont de rudenie când vine vorba să uzeze de putere în faţa antrenorilor Stelei. Mirel Rădoi ar trebui să se uite atent la ce a păţit mult mai respectabilul Gheorghe Hagi în 2007, când „Regele” a antrenat în Ghencea. Cei doi s-au certat dur, iar după ce Becali l-a concediat pe fostul internaţional, aceştia nu şi-au mai vorbit ani buni. Hagi a spus atunci că nu va mai lucra niciodată cu finul său şi până acum s-a ţinut de cuvânt. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net