Becali a luat foc după înfrângerea cu Dinamo: "5 jucători sunt out!"

Ultima actualizare:

    Gigi Becali e foarte supărat pe jucătorii săiFoto Click!
Gigi Becali e foarte supărat pe jucătorii săiFoto Click!

Steaua voia mult cele trei puncte cu Dinamo pentru a stat la distanţă mare în fruntea clasamentului, dar şi pentru a-şi umili din nou pe teren marea rivală în faţa căreia nu mai pierduse de un an.

A ieşit însă pe dos, chiar dacă şefii vicecampioanei se evdeau favoriţi. Cel mai virulent a fost după meci patronul Gigi Becali, care şi-a desfiinţat jucătorii, anunţând o remaniere masivă în iarnă. Deocamdată, Laurenţiu Reghecampf a scăpat de critici, dar nu se ştie până când. A câştigat echipa care a avut mai multă dorinţă şi mai multă dăruire. Eu încă nu am nicio problemă, încă suntem pe primul loc. Aştept play-off-ul, în iarnă iau patru-cinci jucători şi fac echipă. Că asta nu se poate numi formaţie de valoare. Nu se poate să ai 1-0 şi să nu poţi gestiona jocul. Dacă eşti echipă mare, când conduci din minutul 1, pasezi şi îi ameţeşti, îi năuceşti. Parcă ne-a fost teamă de Dinamo, aşa am jucat. O să fac curăţenie la iarnă, 4-5 jucători sunt out. Asta e valoare fotbaliştilor acum, o să vedem la iarnă cine rămâne. Eu mi-am făcut deja strategia, ştiu şi cine vine, dar o să vorbim abia în pauza competiţională, să văd dacă reuşesc să îi aduc", a spus Gigi Becali, la sport.ro. 

Despre coregrafia dinamoviştilor, latifundiarul din Pipera a avut un discurs ironic: "M-am uitat la un film turcesc şi nu am prins începutul meciului. După 3-1, nu m-am mai uitat la partidă. E fotbal, doar nu o să enervăm de la un joc. Suntem pe primul loc, e foarte bine"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net