Becali l-a dat afară pentru că şi-a bătut fosta iubită! Tudorie vrea acum răzbunare!

Ultima actualizare:

    Golgheterul aruncat ca o măsea stricată la Voluntari după ce le-a adus roş-albaştrilor ultimul campionat vrea să se răzbune pe echipa care i-a dat prea puţine şanse Tudorie are 23 de apariţii în tricoul FCSB-ului, în care a marcat doar două goluriFoto Click!
Golgheterul aruncat ca o măsea stricată la Voluntari după ce le-a adus roş-albaştrilor ultimul campionat vrea să se răzbune pe echipa care i-a dat prea puţine şanse Tudorie are 23 de apariţii în tricoul FCSB-ului, în care a marcat doar două goluriFoto Click!

Alexandru Tudorie este omul de care vicecampioana trebuie să se teamă astăzi! Şi nu doar pentru că internaţionalul de tineret traversează o perioadă foarte bună, ci şi pentru că acesta are o poliţă de plătit. Atacantul în vârstă de 21 de ani nu a fost preţuit de Gigi Becali, căruia vrea să-i ia titlul din 2015 înapoi, dând o mână de ajutor CFR-ului.

FCSB a avut meciuri complicate cu Voluntariul, o oază de rapidism care s-a capacitat tot timpul la maximum când a văzut în faţa ochilor roşu şi albastru. Azi, la inaugurarea nocturnei stadionului Anghel Iordănescu, nu Maftei sau Costin Lazăr îşi doresc însă cel mai mult victoria, ci Alexandru Tudorie. Golgheterul Ligii 1, cu şase reuşite în 13 meciuri, tot atâtea câte au Batin, Buş şi Ţucudean, trebuia să se bată la vârf, nu la retrogradare, dar destinul i-a fost modificat de Gigi Becali. Luat de la Oţelul Galaţi în 2015, după ce puştiul de 19 ani ucidea de unul singur pe ASA Târgu Mureş şi oferea pe tavă titlul trupei lui Costel Gâlcă, Tudorie nu s-a impus la FCSB. După un tur în care a jucat 16 meciuri, acesta a fost împrumutat la Voluntari pentru a doua parte a sezonului respectiv. Apoi, în stagiunea 2016-2017, atacantul a fost păstrat la echipă, dar doar pentru a freca banca de rezerve şi pentru a oferi o soluţie la jucătorul sub 21 de ani impus de FRF. De când au venit Alibec, Gnohere şi Man, iar în planuri au intrat Coman şi Nedelcu, de Tudorie n-a mai fost nevoie şi Gigi Becali l-a aruncat din nou finului Pandele ca pe o cârpă folosită. Iar la ilfoveni, puştiul s-a dezlănţuit! A marcat de şase ori şi golurile lui ţin trupa lui Claudiu Niculescu la jumătatea clasamentului, la limita dintre play-off şi play-out. Azi, Tudorie va fi însă în lumina reflectoarelor şi la propriu, şi la figurat.

Tudorie e golgheterul Ligii 1, cu 6 goluri marcate

El şi colegii săi vor juca pentru prima dată la Voluntari după apusul Soarele şi trebuie ca asta să fie memorabil. Iar atacantul are un plan! Gol sau goluri în poarta lui Niţă, care ar permite CFR-ului să se desprindă de FCSB şi Tudorie să fie „vinovat” şi pentru un titlu pierdut de roş-albaştrii, nu doar pentru cel câştigat în 2015. Ar fi o echilibrare a istoriei, iar motivaţia pentru asta a devenit şi mai mare miercuri, când Gigi Becali a şi vorbit urât despre jucător. „Nu-mi pare rău că l-am dat pe Tudorie la Voluntari, de ce să îmi pară? Am păstrat 50% dintr-un viitor transfer, aşa că mă bucur când înscrie. Poate se transferă în altă parte pe o sumă importantă. Ce să fac eu cu el? Să dea goluri acolo şi să luăm banii pe el, asta vreau”, e declaraţia dată de patronul bucureştenilor care l-a înebunit de furie pe Tudorie. Iar aşteptarea a luat sfârşit!

Bătaia dată fosei iubite i-a fost fatală

Alexandru Tudorie îşi dorea să rămână la FCSB, dar faptul că asta nu s-a întâmplat e puţin şi din vina lui. În toamna lui 2015, când abia semnase cu roş-albaştrii, atacantul a fost în mijlocul unei altercaţii produse în Centrul Vechi, din Bucureşti. Atunci, fosta iubită şi actuala soţie, cunoştinţe mai vechi, s-au luat la bătaie, iar Tudorie a lovit-o pe fosta! Aceasta a depus plângere la poliţie şi Gigi Becali n-a suportat circul. L-a amendat şi l-a exclus din lot, iar două luni mai târziu l-a trimis la Voluntari. Între timp, Tudorie s-a căsătorit cu „bătăuşa” Ioana şi împreună au un copil, născut în luna august.


    Tudorie, cu soţia şi copilulSursa Foto: Instagram
Tudorie, cu soţia şi copilulSursa Foto: Instagram
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net