Becali îl atacă pe Daum: "Nu vorbesc despre drogangii şi prostituaţi"

Ultima actualizare:

    Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!
Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!

Gigi Becali i-a sunat pe membrii Comitetului Executiv al FRF pentru a nu-l valida pe Cristoph Daum ca selecţioner. Stelistul spune că se va adresa în instanţă pentru modul în care preşedintele Federaţiei, Răzvan Burleanu, a dictat numirea neamţului pe banca naţionalei.

"I-am sunat şi le-am spus aşa: Până acum am avut un preşedinte, şi să mă ierte Micea Sandu, care dicta. Şi votaţi toţi ca sclavii. Ce spune Mircea Sandu votăm toţi. Vă rog eu din inimă, vedeţi despre ce este vorba şi votaţi cum vă dictează conştiinţa. Cred că am dreptul să îmi spun părerea, cei mai mulţi bani în fotbal îi cheltui eu, iar fără Steaua şi fără mine fotbalul românesc ar fi mult mai sărac. Să dai un milion o sută de mii de euro salariu la un antrenor străin, mi se pare anormal, dar să facă ce vor. Mult mai grav este, chiar se apropie de penal, atunci când domnul Burleanu îi cheamă pe membrii Comitetului Executiv la el în birou fără să le dea niciun material, fără să îi înştiinţeze despre ce este vorba şi îi convinge să voteze ceea ce el vrea. Eu le-am spus votaţi cum spune conştiinţa, nu la ordinul lui Burleanu", a spus Gigi Becal la Sport.ro.

Patronul Stelei crede că antrenorul care a recunoscut că a consumat cocaină la sfârşitul anilor 90 nu poate reprezenta România: "E un CV impresionant. Dar vizavi de caracterul lui nu sunt de acord niciodată, nu mă interesează să vorbesc despre drogangii şi prostituaţi. Dar nu contează asta, contează un milion o sută de mii de euro, asta contează. Unde ne trezim? Mult mai mult contează ca un român să se înţeleagă cu jucătorii români decât un antrenor străin. Iar eu faţa asta a lui nu o văd că poate să inspire încredere. Am adus şef la arbitri grec, că noi suntem handicapaţi, am adus acum şi antrenor neamţ, că suntem handicapaţi. Societatea românească... Sunt atât de multe nereguli în ţara asta că acum Burleanu a dat peste cap şi fotbalul. Un milion o sută de euro salariu? Într-o ţară în care mor oamenii de foame".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net