Becali îi cere bani înapoi lui Tamaş. Vezi cât pretinde patronul Stelei de la indisciplinatul jucător!

Ultima actualizare:

    Tamaş mai are doi  ani de contract  cu Steaua, dar  va trebui să-şi  caute altă echipă după ce nu s-a trezit în dimineaţa jocului cu PanduriiFoto Click!
Tamaş mai are doi ani de contract cu Steaua, dar va trebui să-şi caute altă echipă după ce nu s-a trezit în dimineaţa jocului cu PanduriiFoto Click!

Gabi Tamaş e aproape să-şi plătească escapada de zilele trecute, când nu s-a trezit să plece cu echipa la Severin pentru meciul cu Pandurii, nu doar cu exluderea din lot, ci şi financiar.

Patronul Stelei, care a avut încredere în el şi l-a adus în Ghencea în ciuda problemelor sale cu băutura, spune că nu-l va ierta pe jucător, care a câştigat mult prea mulţi bani faţă de cât a jucat. Gigi Becali e decis să recupereze de la Tamaş toate salariile acestuia, mai puţin suma plătită la semnătură. "Tamaş trebuie să dea nişte bani înapoi. Mai exact, câţi bani a luat la semnătură, minus salariile lui!  E vorba cam de 150.000 de euro! Nu se poate aşa ceva. I-am spus şi lui Rădoi să nu-l ierte. Eu nu tolerez indisciplina", a spus Gigi Becali pentru Ring.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net