Becali, dezolat după pierderea titlului: "Mă gândesc să ies din fotbal!"

Ultima actualizare:

    Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!
Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!

Steaua n-a reuşit decât un egal cu Pandurii Târgu Jiu şi a făcut-o pe Astra campioană înaintea meciului giurgiuvenilor cu Dinamo.

La finalul partidei de pe Arena Naţională, patronul roş-albaştrilor a tunat la adresa tuturor şi a spus că după această dezamăgire s-a distanţat de fotbal. Iau în calcul retragerea mea din fotbal. Dacă ai nevoie de o victorie ca să ai o şansă şi la titlu şi să îţi asiguri şi locul 2 şi să joci aşa... Am tras la poartă în minutul 70, nu am jucat nimic în prima repriză. Părerea mea e că nu avem valoare. Dacă nu pasezi nimic, nu ai valoare. În situaţia asta, o să mai încerc un singur lucru: voi lua un atacant să forţez intrarea în Champions League sau în Europa League. Sunt dezamăgit. Avem 4 mijlocaşi, o să îl aduc pe Messi la mijloc. Nu vreau să mai dau bani.

Nu există valoare. Stanciu, decarul de Stanciu, care a dat pase doar la adversar. Nu avem valoare. Asta e concluzia mea. Nu mă mai simt legat de fotbal. Jocul din seara asta m-a dezlipit de fotbal. Am avut multe supărări, dar în seara asta m-am dezlipit de fotbal. Nu există posibilitatea să nu continue Reghecampf. E prea mare necunoscută pentru mine fotbalul. Am ajuns să nu îl mai înţeleg după 14 ani. Azi am zis că nu ştiu ce e fotbalul. Eu nu mai înţeleg. E ceva extraterestru fotbalul", a afirmat Becali.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net