Bătuţi măr, dar cu nasul pe sus

Ultima actualizare:

    FCSB a pierdut cu 3-1 la Viena, dar roş-albaştrii spun că la Bucureşti le vor da austriecilor cu terenul în capFOTO: Sportpictures.eu
FCSB a pierdut cu 3-1 la Viena, dar roş-albaştrii spun că la Bucureşti le vor da austriecilor cu terenul în capFOTO: Sportpictures.eu

Rapid Viena a fost o mare surpriză pentru vicecampioana României, care se aştepta la un adversar cu mari lacune defensive şi destul de neglijent în atac. Deşi rezultatul demonstrează că s-au înşelat amarnic, reprezentanţii FCSB-ului spun că austriecii sunt sub Hajduk Split, iar pe Arena Naţională le vor marca de la patru goluri în sus.

Cel mai optimist dintre toţi este patronul Gigi Becali, cel care e sigur de calificarea în grupele Ligii Europa, chiar dacă băieţii lui au suferit teribil în deplasare. „Austriecii nu au avut nicio viteză în plus. Ei nu ne pot elimina pe noi niciodată, așa cred eu. Tănase nu e Superman, el nu are forță contra unor fotbaliști ca cei de la Hajduk, dar cu jucători precum cei de la Rapid nu avea probleme, îi înșira. N-a intrat, dar va intra la București şi le vom da 4-5 goluri. Ne-a fost frică de ei prea mult. Rapid este o echipă prea slabă pentru noi, cum să ne dea trei? Șansele de calificare sunt 60% pentru noi și 40% pentru ei”, a declarat latifundiarul. Şi Nicolae Dică a văzut doar momentele bune ale FCSB-ului, din a doua repriză, şi din memorie i-au dispărut parcă brusc restul meciului în care Rapid Viena a fost aproape să-i dezmembreze echipa.

Va reintra căpitanul Tănase

„Cred în această calificare. Băieții mi-au arătat în repriza a doua că putem merge în grupe. Și la 3-1 avem șanse de calificare, chiar dacă lucrurile stăteau mai bine cu încă un gol marcat. Am ratat mult. Le spun mereu jucătorilor, la fiecare antrenament, că trebuie să fie concentrați la finalizare. Trebuie să înțeleagă acest lucru pentru a marca mai multe goluri”, a declarat antrenorul. FCSB-iştii sunt temperaţi însă de singurul român din lotul lui Rapid Viena, Andrei Ivan, care le-a pus gând pentru returul în care e sigur că va juca din primul minut, spre deosebire de prima manşă.

Moruţan a jucat slab la Viena
Moruţan a jucat slab la Viena

„Portarul nostru a fost în formă mare. A scos aproape tot. Contează că am câștigat la două goluri diferență și avem prima șansă pe Arena Naţională. Cred că o să joc titular la meciul retur. Berisha a fost eliminat pe final, iar eu ar trebui să joc în locul lui. Aş fi fericit să dau gol pe Arena, Naţională, vreau să marchez, dar mai important este să ne calificăm”, a spus fostul jucător al Craiovei, care joi seara nu a prins decât ultimele 20 de minute.

Becali l-a îmbogăţit pe Dan Nistor

FCSB a vrut să-l transfere pe căpitanul „câinilor”, dar din toată afacerea a ieşit bine doar jucătorul. Până la urmă Nistor nu s-a transferat la vicecampioană, dar a obţinut o mărire cu 50% a salariului său la Dinamo. Astfel, dacă Ionuţ Negoiţă îi plătea până acum 10.000 de euro pe lună, din septembrie va trebui să vireze în conturile fotbalistului 15.000 de euro pe lună, cât avea acesta la CFR Cluj înaintea venirii în Ştefan cel Mare. În locul lui Nistor, Gigi Becali a reuşit să-l aducă gratis de la Craiova pe bulgarul Hristo Zlatinski.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net