Bătălia salariilor între CFR şi FCSB. Baptista şi Gnohere câştigă cel mai mult

Ultima actualizare:

    CFR şi FCSB sunt primele două favorite la câştigarea titlului şi cheltuie cel mai mult pentru acest obiectiv. Harlem Gnohere şi Julio Baptista sunt cel mai bine plătiţi jucători din Liga 1Foto: Click!
CFR şi FCSB sunt primele două favorite la câştigarea titlului şi cheltuie cel mai mult pentru acest obiectiv. Harlem Gnohere şi Julio Baptista sunt cel mai bine plătiţi jucători din Liga 1Foto: Click!

Banii nu aduc tot timpul fericirea, dar în Liga 1 eşti mort fără ei. Chiar şi administraţi prost aceştia fac diferenţa şi este evident că miracolele se întâmplă rar în absenţa lor. Ieri au ieşit însă la iveală şi sumele concrete cu care sunt remuneraţii greii de la primele două clasate, iar asta justifică şi mai mult încrâncenarea luptei.

Omul care le-a dat de gol pe cele două se numeşte Anamaria Prodan, cea care ştie tot ce mişcă în primul rând în vestiarul FCSB-ului. În studioul ProX, aceasta a pufnit în râs la aflarea veştii că CFR-iştii sunt consideraţi mâna-spartă a Ligii 1 şi a oferit informaţii în premieră. “Am fost la un moment dat în biroul lui Gigi Becali când a semnat ştatul de plată pe o lună. Mi s-a făcut rău”, a declarat agentul, care a dezvăluit apoi şi cât câştigă cei mai importanţi jucători ai roş-albaştrilor. Golgheterul Ligii 1 e “rege”, dar nici puştii vicecampioanei nu mor de foame. “În acest moment, Gnohere şi Rusescu sunt fotbaliştii cu cele mai mari salarii de la FCSB. Ei primesc câte 20.000 euro pe lună. Pintilii, Teixeira, Momcilovic, Bălgrădean şi Stan încasează câte 15.000 euro pe lună, în timp ce Moruţan, Man şi Coman au salarii cuprinse între 12.500 şi 14.000 euro lunar”, a afirmat soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Julio Baptista, cel mai bine plătit din Liga 1

CFR-iştii au sărit ca arşi când au auzit de asemenea “umilinţă” şi prin intermediari au lansat şi ei imediat sumele care îi avantajau şi care îi puneau în umbră pe adversari. Astfel, Julio Baptista, cu 50.000 euro lunar, şi Jesus Collado şi Mate Males, cu câte 30.000 euro pe lună, sunt cel mai bine plătiţi fotbalişti din lotul ardelenilor. Culio, Deac şi Vinicius încasează şi ei peste Gnohere şi Rusescu, câte 25.000 euro lunar. Oricum ar sta lucrurile o concluzie iese în evidenţă de la sine. Ambele echipe risipesc sume exorbitante, pe care jucătorii nu le merită. E necesar să priveşti doar câte un meci al fiecăreia dintre ele şi îţi dai seama imediat că respectivii sunt pur şi simplu supra-apreciaţi, mai ales că lupta lor se dă doar pe plan intern. Din Europa au ieşit încă de când era cald afară şi până la următoarele ocazii mai trebuie să aştepte mai bine de o jumătate de an.

Top 5 cel mai bine plătiţi jucători de la FCSB:

Harlem Gnohere          20.000

Raul Rusescu               20.000

Mihai Pintilii               15.000

Filipe Teixeira            15.000

Marco Momcilovic       15.000

Top 5 cel mai bine plătiţi jucători de la CFR:

Julio Baptista             50.000

Jesus Collado             30.000

Mate Males                 30.000

Juan Culio                  25.000

Ciprian Deac              25.000

Gigi Becali: Am 4 milioane de euro în cont”

Patronul FCSB-ului a venit în completarea acestor informaţii cu o declaraţie de cocalar de rasă. Nici mai mult nici mai puţin acesta a dezvăluit câţi bani are clubul său în cont în acest moment şi ce încasări aşteaptă în următoarele luni. ”Echipa se autofinanțează și la ora asta am 4 milioane de euro în cont. Am luat banii pe Budescu de la arabi. Mai avem de încasat și 3 milioane din Turcia și unul pentru Alibec, de la Astra”, a spus Becali, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net