Bătaie în trei pentru Liga Europa

Ultima actualizare:

    FC Botoşani a învins  Craiova şi s-a salvat  de la retrogradareFoto: sportpictures.eu
FC Botoşani a învins Craiova şi s-a salvat de la retrogradareFoto: sportpictures.eu

Biletul pentru competiţiile internaţionale oferit paradoxal campioanei din play-out, pentru că în play-off au fost prea multe insolvente, a dat un farmec neaşteptat jocurilor de la retrogradare. Acestea se apropie însă de final, iar lupta s-a încins teribil.

Clasamentul ne arată o afacerere moldoveano-oltenească, Iaşi şi Botoşani făcând-o sandvici pe CS U Craiova. Lideră şi cu locul de Europa în buzunar e acum trupa lui Nicolo Napoli, dar Cristea şi compania au gafat neaşteptat în această etapă, pierzând cu 3-2, pe teren propriu, jocul cu Concordia Chiajna. CS U Craiova şi-a frecat mâinile de bucurie la aflarea acesteşi veşti din moment ce o victorie a oltenilor la Botoşani i-ar fi trecut pe primul loc al play out-ului. A fost însă total invers, băieţii lui Leo Grozavu câştigând cu 2-1 şi complicând şi mai mult lucrurile.

Cu trei etape înainte de final, Botoşaniul a venit la două puncte în spatele Craiovei şi la patru în spatele Iaşiului şi speră din nou la Liga Europa, de unde anul trecut i-a eliminat Legia Varşovia. Sigur, în acest moment are şansa a treia, dar totul ţine de ea, având în vedere că urmează meciul direct cu Iaşiul, iar vecinii din Moldova mai urmează să joace şi ei cu CS U Craiova, partidă în care măcar una poate pierde puncte. Echipa care va reuşi să iasă învingătoare din acest război al nervilor va intra în focuri din luna iulie, în turul al doilea preliminar al Ligii Europa, şi va trebuie să treacă de trei duble până în grupe. Totul ar fi fost şi mai dramatic dacă CFR, clasată acum pe locul doi în play-out, n-ar fi în insolvenţă şi interzisă în Europa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net