Banii lui Gigi atârnă de Hagi

Ultima actualizare:

    Partida de la Târgu Mureş,  dintre ASA şi Viitorul,  este una foarte importantă  pentru ambele echipeFoto: sportpictures.eu
Partida de la Târgu Mureş, dintre ASA şi Viitorul, este una foarte importantă pentru ambele echipeFoto: sportpictures.eu

Înainte de derby-ul cu Dinamo de mâine seară, steliştii îi vor ţine pumnii azi Viitorului lui Gică Hagi în deplasarea de la Târgu Mureş. Pentru Gigi Becali, acesta poate fi un meci de peste 20 de milioane de euro.

Steaua a pierdut pe mâna ei poziţia de lider în Liga I şi aşteaptă acum un pas greşit al mureşenilor în ultimele cinci etape. Primul hop al celor de la ASA pare să fie şi cel mai greu, în compania echipei patronate şi antrenate de Gică Hagi. Din postura de naş de cununie al lui Becali, „Regele” îi poate face finului său un cadou special. Mai exact, dacă Viitorul bate astăzi la Târgu Mureş, atunci Steaua redevine favorită la titlu şi la calificarea în preliminariile Ligii Campionilor. Gigi Becali ştie că miza este una uriaşă, accesul la „masa bogaţilor” fiind răsplătit de UEFA cu cel puţin 20 de milioane de euro. Comparativ cu ASA, Steaua poate ajunge mult mai uşor în faza grupelor, aceasta pentru că va beneficia de statutul de cap de serie în tururile preliminare. Chiar şi o eventuală eliminare în play-off-ul Ligii (ultimul tur înainte de grupe) înseamnă un bonus substanţial de două-trei milioane de euro plus continuarea parcursului european în Liga Europa. Astfel, destinul face ca Gigi Becali să stea din nou la mâna lui Gică Hagi. Finanţatorul Stelei a mai primit o mână de ajutor de la fostul mare internaţional în perioada petrecută în închisoare, atunci când a fost lăsat să lucreze la Academia „Regelui”.

ASA are două puncte avans în clasament

Pentru Becali, situaţia din acest moment e o lecţie de viaţă, în condiţiile în care l-a făcut cu ou şi cu oţet pe Gică Hagi în 2007, când acesta din urmă a antrenat câteva luni în Ghencea. „Hagi e un rege cu coroană de tinichea, un rege vagabond. Are caracter zero, caracter murdar. A vrut să mă execute, am văzut la el un talent de escroc internaţional”, spunea atunci Gigi Becali despre cel care îi poate aduce acum o adevărată avere.

Ce spunea Becali despre Hagi în 2007

Gigi Becali
Gigi Becali

Hagi e un rege cu coroană de tinichea, un rege vagabond.Are caracter zero, caracter murdar.A vrut să mă execute, am văzut la el un talent de escroc internaţional.E un mare parşiv, în mintea lui crede că îmi poate lua clubul.

Hagi trage şi pentru Europa

Gică Hagi
Gică Hagi

Pe lângă faptul că pot ajuta Steaua, jucătorii Viitorului vor lupta în primul rând pentru ei şi pentru o posibilă calificare în Liga Europa. În ultimele cinci etape, elevii lui Hagi duc o cursă umăr la umăr cu Astra şi FC Botoşani, echipe dintre care se vor alege două dintre reprezentantele noastre în Liga Europa. „Târgu Mureş trebuie să câştige, dar şi noi avem nevoie de puncte”, a recunoscut Gică Hagi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net