Bancul cu care steliştii se consolează după umilinţa cu Dinamo

Ultima actualizare:

    Suporterii stelişti au văzut meciul la televizorFoto Arhivă Personală
Suporterii stelişti au văzut meciul la televizorFoto Arhivă Personală

Meciul de duminică (22 noiembrie) de pe stadionul din şoseaua Ştefan cel Mare dintre Dinamo şi Steaua a generat un interes masiv în rândul suporterilor celor două echipe. S-au scos de la naftalină glumele şi animoziţăţile, iar pentru o zi "Derby de România" a fost subiectul zilei.

Chiar dacă au aşteptat timp de patru ani jumătate un succes în faţa rivalei, fanii dinamovişti au demonstrat că au ştiu să-şi păstreze devotamentul faţă de culorile alb-roşii în toată această perioadă. An de an coregrafiile dinamoviste au fost frumoase, lumea a venit la meciurile echipei din Ştefan cel Mare şi chiar dacă rezultatele nu au fost cele aşteptate de ei, au rămas aproape de băieţi. Situaţia s-a schimbat însă duminică seara când Dinamo a spulberat-o pe Steaua, reuşind să câştige într-o manieră categorică cu scorul de 3-1. Au avut prilejul să sărbătorească succesul în faţa rivalei şi au făcut acest lucru cu vârf şi îndesat. Cel mai interesant moment petrecut în tribune a fost la scorul de 3-0 când suporterilor dinamovişti îi strigau demisia lui Mirel Rădoi, antrenorul advers. 

Cu capul în pământ, suporterii stelişti aflaţi în fotoliu (cele două peluze ale galeriei nefiind prezente la confruntarea din deplasare cu marea rivală n.r.) au reuşit să trateze cu umor acest eveniment trist, consolându-se cu o glumă foarte bună pe reţelele de socializare. "Victoria lui Dinamo a fost un fel de 29 februarie... Se întâmplă o dată la 4 ani".

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net