Balanţa înclină spre Olăroiu. Ce antrenor ar putea avea Steaua din următorul sezon

Ultima actualizare:

Toate semnele indică faptul că Steaua va avea din sezonul viitor un nou antrenor. Cum Gigi Becali mai are puţin şi iese din închisoare, patronul roş-albaştrilor îşi face deja planurile pentru înlocuirea lui Gâlcă, oscilând între Cosmin Olăroiu şi Laurenţiu Reghecampf.

Indiferent de felul în care va încheia sezonul, Costel Gâlcă nu are cum să continue pe banca Stelei. Prestaţiile fără orizont ale campioanei din această primăvară l-au coborât pe Gâlcă în ochii lui Gigi Becali, în ciuda faptului că steliştii au şanse mari să realizeze „tripla” campionat – Cupă – Cupa Ligii.

Pentru Becali contează însă mai mult banii din Liga Campionilor, motiv pentru care ţine neapărat să aibă din toamnă  un antrenor cu mână forte, care să-i garanteze calificarea la „masa bogaţilor”. Despre spectaculoasa revenire a lui Reghecampf s-a vorbit enorm la începutul lui 2015, dar fostul antrenor al saudiţilor de la Al-Hilal nu mai e în „pole-position”.

Va fi antrenor şi manager

Pe lângă varianta Reghe, Gigi Becali are un „as” în mânecă. E vorba despre Cosmin Olăroiu (45 de ani), tehnicianul pe care patronul Stelei îl îndrăgeşte cel mai mult, încă din perioada 2005-2006. Oli e deocamdată sub contract cu Al-Ahli din Emirate, dar situaţia sa acolo e destul de complicată. Echipa românului a câştigat un singur meci din ultimele şapte, e ieşită complet din lupta pentru titlu şi a debutat cu stângul în Liga Campionilor Asiei, astfel că Olăroiu poate fi demis oricând.

Cu desaga plină după opt ani petrecuţi în spaţiul arab, Cosmin e tentat şi el să se întoarcă în România şi să-l ajute pe prietenul Becali. În negocierile dintre cei doi banii n-ar fi o problemă, Olăroiu urmând să încaseze numeroase bonusuri în funcţie de profitul pe care îl va realiza clubul. În viitoarea organigramă a campioanei, Oli ar urma să se ocupe şi de partea managerială, rămasă vacantă după ce Mihai Stoica a ajuns după gratii.

Gigi Becali, la un pas de eliberare

Pentru Olăroiu, contează foarte mult faptul că patronul formaţiei bucureştene, Gigi Becali, e ca şi ieşit din închisoare, astfel că cei doi se vor putea ocupa îndeaproape de destinele Stelei. După aproape doi ani de detenţie (din cei trei ani şi şase luni la care a fost condamnat), Gigi Becali are şanse uriaşe să fie eliberat condiţionat încă de la finalul acestei luni. La 31 martie, Tribunalul Constanţa va analiza contestaţia procurorilor la recenta decizie a Judecătoriei Medgidia, care a admis solicitarea lui Gigi Becali de eliberare condiţionată.

Finul Rădoi, antrenor secund şi jucător?

Dacă va accepta provocarea de a se înhăma din nou la conducerea Stelei, nu e exclus ca Olăroiu să-i propună postul de antrenor secund lui Mirel Rădoi (33 de ani), legitimat în prezent la echipa Al-Arabi din Qatar. Olăroiu şi Rădoi au lucrat mult timp împreună în ultimii ani, astfel că se înţeleg de minune. De asemenea, cel puţin pentru un sezon sau două, finul lui Gigi Becali ar putea ajuta Steaua din dublă postură, cea de antrenor secund şi de jucător.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net