Avem antrenori de primă mână, dar nu-i vede nimeni!

Ultima actualizare:

    Mircea Rednic a părut tot timpul un tip cinic, dar acum pare şi sincerFoto Click!
Mircea Rednic a părut tot timpul un tip cinic, dar acum pare şi sincerFoto Click!

România a avut un selecţioner străin de valoare îndoielnică, iar când a venit momentul să-l schimbăm pe acesta, Federalii s-au scărpinat cu mâna la ceafă de parcă nu existau variante! A fost ales Cosmin Contra, dar postul era vizat de alte cinci nume mari de tehnicieni care fac performanţă în străinătate cu echipe mici!

Rednic, de la retrogradare la titlu! Mircea Rednic este cel care atrage cel mai mult atenţia! „Puriul” are un parcurs senzaţional în Belgia, cu Excelsior Mouscron, o echipă pe care anul trecut a salvat-o miraculos de la retrogradare şi pe care acum a dus-o în lupta pentru titlu. Sâmbătă seara, valonii au urcat pe locul trei, la un punct de Charleroi şi două de liderul FC Brugge, după o victorie entuziasmantă cu Eupen. A fost 3-2 pentru Mouscron, care a revenit de la 1-2 la pauză!


    Rednic se simte în Belgia ca acasă! Are cetăţenie, iar familia lui, insclusiv fiica, Luana, locuiesc acolocu  tenismena  Ana Bogdan Foto Click!
Rednic se simte în Belgia ca acasă! Are cetăţenie, iar familia lui, insclusiv fiica, Luana, locuiesc acolocu tenismena Ana Bogdan Foto Click!

Boloni face miracole cu o nou promovată! Tot în Belgia şi-a găsit locul după câţiva ani de aventuri în Qatar şi Arabia Saudită şi Ladislau Boloni. Fostul selecţioner al României a acceptat în vară oferta celor de la Antwerp, plăcându-i proiectul nou-promovatei în Jupiler League. Şi după primele opt etape nu are ce să regrete, pentru că totul merge mai bine chiar decât se aşteptau flamanzii! Trupa din Anvers e pe locul cinci, cu 15 puncte acumulate, doar trei mai puţine decât liderul Brugge.


    Bölöni s-a reacomodat rapid cu fotbalul european, după cinci pe la arabiFoto Click!
Bölöni s-a reacomodat rapid cu fotbalul european, după cinci pe la arabiFoto Click!

Şumudică se bate cu granzii din Istanbul! Tot mult peste potenţialul echipei a obţinut până acum în Super Liga turcă şi Marius Şumudică, cu Kayserispor. Fostul antrenor al Astrei a preluat frâiele după ce clubul a evitat la mustaţă retrogradarea şi cu doar câteva implanturi a dus lucrurile la un nivel superior! Kayseri era înaintea acestei etape pe locul patru, la trei puncte sub Beşiktaş şi Galatasaray, dar deasupra lui Fenerbahce. Aseară, după meciul de la Kasimpaşa, trupa lui Şumudică avea ocazia ca, în cazul unei victorii, să devină chiar liderul campionatului, la egalitate de puncte cu cele două echipe din frunte, o performanţă absolut fabuloasă pentru român.


    Marius Şumudică are un start de sezon fantastic cu KayseriFoto Click!
Marius Şumudică are un start de sezon fantastic cu KayseriFoto Click!

„Reghe” şi „Oli” fac legea în Emirate. Şi din Deşertul Arabiei ne vin veşti excelente, echipele celor doi români care antrenează în Emirate mergând perfect. După primele două etape, Al Wahda-ul lui Laurenţiu Reghecampf şi Al Ahli-ul lui Cosmin Olăroiu sunt singurele cu punctaj maxim şi anunţă deja o luptă românească pentru titlu. Asta deşi favorite clare erau date înaintea startului sezonului, Al Jazira, campiona de anul trecut, Al Nasr, echipa antrenată de Cezare Prandelli, fostul slecţioner al Italiei, şi Al Ain, trupa croatului Zoran Mamic, toate cu bugete mult mai mari.


    Olăroiu şi Reghecampf se bat la titlu în EmirateFoto Click!
Olăroiu şi Reghecampf se bat la titlu în EmirateFoto Click!

Lucescu junior, neînvins la PAOK! Foarte bine merge şi Răzvan Lucescu în Grecia, fostul rapidist schimbând repede părerea localnicilor despre el, care l-au primit la Salonic cu scepticism. Tehnicianul în vârstă de 48 de ani i-a organizat pe alb-negri impecabil, iar după patru etape PAOK a primit doar un singur gol. E drept, n-a marcat decât patru, dar ele au adus opt puncte şi locul patru în prima ligă. În faţa echipei lui Lucescu junior erau înaintea meciurilor de aseară doar trei echipe din Atena, AEK, Olympiakos şi Panionios, dar un joc favorabil al rezultatelor o putea urca pe PAOK chiar pe primul loc.


    Răzvan Lucescu a organizat la PAOK a doua cea mai bună apărare din campionatul GrecieiFoto Click!
Răzvan Lucescu a organizat la PAOK a doua cea mai bună apărare din campionatul GrecieiFoto Click!
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net