Atacantul - problemă s-a întors în Liga I

Ultima actualizare:

    Wesley a făcut  furori pe vremea  când evolua  la FC VasluiFoto: Răzvan Păsărică
Wesley a făcut furori pe vremea când evolua la FC VasluiFoto: Răzvan Păsărică

Cel mai bun marcator străin din Liga I va face din nou spectacol pe teren. Însă, şi-n particular e la fel de “bun”: bea bere cu naveta, îşi sapă colegii şi antrenorii şi se bate cu adversarii.

Ajuns la 33 de ani, Wesley Lopes a decis să activeze iar în România, după ce în ultima perioadă a jucat la Al Hilal sau la columbienii de la Millonarios. Acum, liber de contract, cel care a scris istorie la Vaslui în perioada 2009 – 2012 şi deţine recordul de goluri pentru un străin, 61 de reuşite în 113 meciuri, a venit la CSMS Iaşi pentru un an, având opţiunea de prelungire pentru un sezon. Aici va fi pregătit de Lăcătuş, cei doi lucrând şi la fosta echipă a lui Porumboiu.A avut contre cu “Fiara”. Brazilianul va trebui să se împace cu “Fiara” Lăcătuş, la Vaslui antrenorul excluzându-l din lot pe termen nelimitat. Episodul s-a întâmplat în 2010, iar atacantul nu a vrut să intre pe teren într-un meci oficial fiindcă nu i s-a mărit salariul.A băut cu Gerlem 80 de beri într-o noapte. Acum patru ani, alături de colegul său Gerlem, a băut 80 de beri, adică 26,4 litri de alcool. A doua zi avea meci cu Astra şi nu numai că a jucat, dar a şi înscris un gol.L-a “săpat” pe Pancu. Brazilianul era şef în vestiar când a venit şi Pancu la Vaslui. Pentru a nu-i submina autoritatea, sud-americanul le spunea celor din staff că “Pancone” stă numai prin cârciumi şi că vine mirosind a alcool la antrenamente. Românul a fost dat afară, dar i-a dat replica lui Wesley: “Cum zică aşa ceva, când el fuge la Bucureşti ca să bea?”. Şi, din câte se pare, în Capitală, Wesley avea şi unele întâlniri amoroase.Bătaie, la vestiare. După meciul moldovenilor cu rapidiştii, în returul semifinalelor Cupei din 2012, Wesley l-a luat la bătaie în vestiar pe colegul său Marius Constantin, fost jucător al giuleştenilor.

Cine e Wesley

Atacantul are 33 de ani, numele său complet e Wesley Lopes da Silva şi s-a născut la Vila Velha, BraziliaA jucat la Ponte Preta, Fortaleza, Penafiel, Alaves, Vitoria Guimaraes, Grasshoppers Zurich, Paços Ferreira, Leixoes, FC Vaslui, Al Hilal şi MillonariosE cel mai bun marcator străin din Liga 1 cu 61 de goluri în 113 partideLa FC Vaslui a jucat în perioada 2009 – 2012, a fost căpitan şi e golgheterul all-time al echipei având 78 de reuşite

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net