Atacă Dinamo cu prietenul steliştilor

Ultima actualizare:

    Bărboianu a provocat un penalty cu Steaua, faultându-l în careu pe StanciuFoto: Mediafax
Bărboianu a provocat un penalty cu Steaua, faultându-l în careu pe StanciuFoto: Mediafax

Fundaşul Ştefan Bărboianu, acuzat de acţionarul „câinilor” că a făcut blat în derby, porneşte acţiunea în instanţă, şi l-a angajat avocat pe Dan Idiţă, un apropiat al familiei Reghecampf - Prodan şi al rivalilor de la Steaua.

Jucătorul de 27 de ani a faultat în aceeaşi fază doi adversari în interiorul careului în meciul cu Steaua, 1-3, şi din penalty-ul dictat s-a deschis scorul. În 2011, Ştefan „reuşise” un autogol în finala Cupei României, cu Steaua, iar trofeul a ajuns la rivali. La 48 de ore distanţă faţă de jocul de duminică, Bărboianu a fost dat afară de la Dinamo şi numit trădător într-o conferinţă de presă, Ionuţ Negoiţă anunţând că „ştiu când, ştiu locul, suma, ştiu cu cine. Voi spune în faţa autorităţilor”.

După câteva zile de şoc, fotbalistul a apelat la un avocat, dar nu la Dragoş Baltă-Otto, cel care l-a mai ajutat în trecut, ci la Dan Idiţă. Acesta este apărătorul „de casă” al cuplului Reghecampf – Prodan şi un personaj cu multe legături în anturajul celor de la Steaua, exact echipa suspectată de Negoiţă! Dar, Idiţă a apărat şi Universitatea Craiova sau Rapidul în diferite cauze.

„Vom sesiza Comisia de Disciplină şi ne vom adresa instanţei civile solicitând despăgubiri pentru prejudiciul de imagine cauzat jucătorului”, a spus Idiţă, potrivit gsp.ro.

„Ne vom prezenta şi în faţa organelor de cercetare penală, să ne apărăm dacă domnul Negoiţă le va sesiza, dar mă îndoiesc că va face acest demers”, a mai spus acesta. Un alt efect al declaraţiilor lui Negoiţă este că Dinamo ar putea fi sancţionată, penalitatea fiind de trei puncte din cele realizate la finalul campionatului, dacă acuzaţiile de blat nu vor fi dovedite. Ştefan Bărboianu cere, în civil, daune pentru că imaginea i-a fost afectată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net