"Atac" cu mingi de tenis la meciul de fotbal

Ultima actualizare:

    Jucătorii Borussiei  Dortmund au fost  ”bombardaţi”  cu mingi de tenis
Jucătorii Borussiei Dortmund au fost ”bombardaţi” cu mingi de tenis

Fotbalul a fost tot timpul sportul “Rege” pentru că a rămas deschis şi accesibil maselor, şi cei mai săraci dintre oameni putând să-l vadă şi să-l practice. Nu mai e însă aşa.

Marketarea excesivă din ultima perioadă a transformat fenomenul în ceva aproape la fel de exclusivist ca golful sau tenisul, iar fanii echipelor de tradiţie nu mai suportă. Preţul biletelor a ajuns la cote astronomice în Anglia, Germania, Franţa şi Spania, suporterul de rând putând din ce în ce mai greu să-şi vadă pe viu favoriţii. Astfel, tot mai mulţi au început să protesteze împotriva creşterii constante a costurilor tichetelor de meci, iar modurile alese sunt dintre cele mai ciudate.

Marţi seara, la VfB Stuttgart - Borussia Dortmund, în sferturile Cupei Germaniei, fanii oaspeţilor au sabotat startul partidei. Membrii “Zidului galben” au intrat pe stadion abia în minutul 20, şi imediat au acţionat, aruncând pe teren sute de mingi de tenis. Aceştia au vrut să insinueze că preţul de 10 euro pentru un loc în picioare, la peluză, şi 40 de euro pentru un loc pe scaun, la un astfel de meci, este exorbitant şi duce mai degrabă către preţul unui bilet la finala Wimbledonului. Dortmund a câştigat meciul cu 3-1, iar fanii “albinelor” au ameninţat că vor continua protestele până când fotbalul va ajunge din nou accesibil, aşa cum au cerut şi printr-un banner afişat de ei în peluză.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net