Astra şi Dinamo au jucat de Oscar: 1-1

Ultima actualizare:

    Teixeira s-a agitat mult, dar fără mari realizări pentru AstraFoto: Mediafax
Teixeira s-a agitat mult, dar fără mari realizări pentru AstraFoto: Mediafax

Meciul de la Giurgiu a avut două mize mari, una referitoare la cine intră în play-off ca şi câştigătoare a sezonului regulat, iar alta ce privea distanţa de puncte faţă de urmăritoare. Până la urmă ambele echipe au rămas pe loc şi în bătaia pentru titlu se va pleca aproape de la 0.

Astra şi Dinamo au început meciul timorate, Marius Şumudică şi Mircea Rednic dând senzaţia că se mulţumesc din capul locului cu un egal. Pretenţiile s-au schimbat în minutul 40, când Steliano Filip a fost eliminat direct pentru un fault din poziţie de ultim apărător la Boudjemaa. 

Atunci a început cu adevărat circul şi lucrurile au scăpat de sub control. Fanii “câinilor”, aşezaţi prosteşte în imediata apropiere a băncii de rezerve a gazdelor, au început să arunce cu obiecte spre Marius Şumudică. Acesta nu şi-a văzut de treabă şi, în loc să stea pe bancă, a ieşit de sub copertină ca să-i provoace şi mai tare. Tehnicianul giurgiuvenilor şi-a dat seama că e seară de film şi a vrut să ofere un rol de Oscar. Apoi, jenant şi ironic, Şumudică a minţit că a fost lovit în cap de o brichetă care de fapt l-a şters pe mâneca hainei, inspirat probabil de repertoriul actualului său elev, Florin Lovin. Dănciulescu a fost la un pas să-l strângă de gât, arbitrul a întrerupt jocul câteva minute şi apoi a trimis echipele la cabine.

În a doua repriză s-a jucat fotbal fix patru minute, timp în care Rotariu şi spatele lui Florea au marcat cele două goluri. Până la urmă Şumudică n-a luat Oscarul, ci doar Zmeura de Aur, iar Dinamo poate intra în play-off de pe locul trei, dacă Viitorul câştigă azi cu Pandurii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net