Astra a scăpat de cel mai bun adversar

Ultima actualizare:

    Bailey era vedeta belgienilorFoto: Guliver/ Gettyimages
Bailey era vedeta belgienilorFoto: Guliver/ Gettyimages

Campioana României a avut noroc chior în acest sezon de cupe europene. A eliminat-o din nou pe West Ham şi a încheiat faza grupelor pe doi, după un joc al rezultatelor fantastic în ultima etapă, când a remizat cu Roma, iar Plzen a câştigat cu Austria Viena. Bafta continuă însă şi în primăvară.

Giurgiuvenii au avut noroc la tragerea la sorţi a şaisprezecimilor, unde au picat cu Genk, locul 8 din Belgia, deşi puteau să dea peste Fiorentina, Schalke sau Zenit. Apoi, se pare că Budescu şi compania vor întâlni trupa din Flandra într-un moment foarte prost. Antrenorul Albert Stuivenberg a rămas fără golgheterul grec, Nikolaos Karelis, indisponibil câteva luni din cauza unei rupturi ale ligamentelor încrucişate, dar şi fără căpitanul Thomas Buffel, suspendat.

Apoi, ca şi când n-ar fi fost de ajuns, şefii lui Genk n-au putut refuza oferta lui Bayer Leverkusen pentru Leon Bailey, puştiul de 19 ani din Jamaica. „Pastilarii” au plătit 15 milioane de euro pe mijlocaş şi acesta a făcut deja vizita medicală la trupa din Bundesliga. Astfel, pe 16 februarie, când e programată la Giurgiu manşa tur a şaisprezecimilor, campioana României va întâlni o trupă cu mari probleme, văduvită de cei mai importanţi jucători şi cu mize mai mari în campionat. În aceste condiţii, optimile chiar par accesibile, iar Astra mai poate scrie neaşteptat o pagină de istorie. Toate, cu puţin noroc!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net