Astra a refuzat 2.000.000 € pe Alibec

Ultima actualizare:

    Alibec este cel mai în  formă jucător din Liga 1
Alibec este cel mai în formă jucător din Liga 1

Oficialii liderului susţin că Denis Alibec nu va pleca nici la vară, contractul derulându-se până în iarna lui 2018, dar în realitate vor să încaseze cât mai mult de pe urma sa. O sumă satisfăcătoare pentru „astrali” ar fi de trei milioane de euro, cu unul mai mult faţă de propunerile actuale.

Trupa din Giurgiu are atuurile de partea sa. E la un pas de titlu, iar starul  echipei, Alibec, e ca şi convocat la Campionatul European din vară. Astfel, orice ofertă venită acum e refuzată. Românii speră să câştige trei milioane în schimbul fotbalistului adus în ianuarie 2014 de la Inter Milano, pe vremea când era cotat doar la 650.000 de euro, nu la 1,7 milioane de euro cât e în acest moment, conform transfermarkt.de.

„Există o ofertă de două milioane de euro pentru Alibec, una din Rusia, de la o echipă foarte bună, care îl vrea din vară. Dar a fost refuzată de noi, de fapt de domnul Niculae”, a spus Şumudică.

Luna trecută, o echipă din spaţiul arab şi-a manifestat interesul pentru „vârful” de 25 de ani, şeicii dorind să plătească 1,7 milioane de euro. Nici măcar nu s-a ajuns la negocieri, mai ales că românul speră să prindă un contract bun în Europa, acum când cariera sa e relansată. În aceste condiţii, „astralii” îl vor ceda sigur pe Alibec, dar după Euro, suma de trei milioane de euro pentru serviciile sale urmând să asigure bugetul pentru noul sezon. 

Astra mai are nevoie doar de un punct din ultimele două etape pentru a deveni şi matematic campioană. În acest moment, giurgiuvenii au 45 în dreptul liniei de clasament, iar Steaua, principala urmăritoare, e la şase lungimi în spate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net