Astra ne face de râs în Liga Europa

Ultima actualizare:

La Giurgiu a fost entuziasm mare după calificarea în grupele Ligii Europa pentru prima dată în istorie. Realitatea i-a adus însă pe oamenii lui Isăilă destul de brusc cu picioarele pe pământ.

Budescu şi compania au mâncat o bătaie cruntă în deplasarea de la Zagreb, scor 1-5, şi nici acasă, în faţa campioanei Austriei, n-a fost mai bine. Takayuki Seto a deschis scorul la jumătatea primei reprize printr-un şut frumos, dar totul s-a oprit aici. Kampl şi Soriano au întros la 1-2 pentru Salzburg până la pauză, consemnând şi rezultatul final. Astfel, primăvara Ligii Europa nu se mai vede deloc. Şi conducerea clubului era dezamăgită după această a doua înfrângere, dar recunoaşte că atât e posibil în acest moment. “În perioada de transferuri trebuia să aducem mai mulţi jucători, dar acum asta este situaţia. Atât putem şi n-avem ce să mai facem până la iarnă când o să întărim echipa. Nu e vina lui Isăilă că n-are cu cine să joace”, a declarat resemnat patronul Ioan Niculae.

Patronul giurgiuvenilor s-a luat de preşedinte

Mai nervos parcă decât pentru înfrângerea de pe teren a părut cel mai bogat român dintr-un cu totul alt motiv. “Am fost sunat de de tot felul de oameni, inclusiv de preşedintele nostru, Dinu Gheorghe, care îmi cereau invitaţii gratuite. Am ajuns o ţară atât de săracă, încât să nu ne mai permitem să plătim 15 lei pe un bilet la meci internaţional? Am hotărât să nu mai acord astfel de mocăciuni”, a răbufnit Niculae.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net