Astra a luat-o la vale!

Ultima actualizare:

    Daniel Niculae  a marcat pentru  prima dată  în noul sezon
Daniel Niculae a marcat pentru prima dată în noul sezon

“Astra, să n-ajungi ca ele!”, era titlul unui material păgubos din ziarul Click! la câteva zile după ce trupa lui Marius Şumudică devenea matematic noua campioană din Liga 1. Din păcate pentru giurgiuveni, de ce le-a fost frică, n-au scăpat!

Teixeira şi compania au pierdut sâmbătă seara cu 2-1 meciul de pe teren propriu, jucat în compania celor de la CS U Craiova, şi au ajuns la cinci partide consecutive fără victorie. După acest nou eşec, jucătorii şi antrenorii Astrei recunosc că sunt descumpăniţi şi că au intrat într-o spirală din care nu văd cum ar putea ieşi.

“Dacă vom continua aşa, nu ştiu dacă vom prinde play-off-ul”, se teme Daniel Niculae, iar William De Amorim e de acord: “Cred că deja am pierdut foarte multe puncte. Dacă vrem să fie ca anul trecut, să câştigăm campionatul, trebuia să începem mai bine”.

Denis Alibec crede însă că el poate resuscita Astra, la fel ca în sezonul precent: “Sper că îmi voi reveni şi eu, să vină şi Budescu şi să facem un campionat bun în continuare”.

Din păcate, neplătiţi, cu antrenorul suspendat şi fără perspective în ceea ce priveşte noi transferuri, norii negri nu par dispuşi să dispară de pe cerul Astrei. 

“În momentul de faţă cred că există o blazare, o lipsă de motivaţie şi nu putem să trecem peste această problemă. Sunt multe care se adună, dar eu sper ca elevii mei să-şi dea seama că în momentul de faţă toată lumea este cu ochii pe ei. Toată lumea aşteaptă să demonstreze în continuare că n-a fost un campionat câştigat întâmplător şi să ne revenim. Fiindcă altfel devenim penibili”, a concluzionat trist Marius Şumudică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net